Jan 28, 2009












cuti..cuti..cuti..hooray..now dekat rumah..lepak..rehat sume..nwy yg best sx g jalan2..hehe..shopping!..cuti seminggu penuhkan sume dgn aktiviti..yeay..tlg mak tu yg penting..then nk show my pic je..meriah!

Jan 21, 2009

best fren forever!~




saturday january 17th..hehehe..lepak same2 setelah lame gila xjumpa..best gila..shopping die klcc..untuk pengetahuan semua mereka yang terdiri drpd azliyana zainal dan mohd kushairi merupakan classmates semasa fom4 and fom5..hehehe..sume otak gila2..kami sgt seronok!

7.12 am


wake up!..kelas pagi..uhh..hari2 kelas yang sgt penuh..neway xpe harung jugak..pg ni terasa aku mahu bercarita pasal isu kawan..patutkah kita kedekaut kalo ade seauatu ilmu di dada?aku rase kita patut share ape yang ade..kwan adelah segala2 nya..doang yang make us happy selain dri family..so aku xkesah if aku seorang tp at least mesti ade kawan die sekeliling kita..imma fren lover..
hehehe..pasni kelas thesis then kelas aljabar..berusha untuk sem ni aku janji..insyaallah..

Jan 20, 2009

introduction..hehe

well..im starting this with my detail briefly..my name eza..simple, gila, selekeh, stubborns,..
22 years old..still stdy in UPSI and taking mathematics and science,,hahaa..well its better to me to write in malay bcz im a malays..hehehe..saje nk tambah komuniti blogger2 disini..aku sgt berminat dalam muzik dan ilustrasi yg melibatkan seni..graphik..ptotography..so bile ade idea bole la kite join2 disini then komen2 ape yang patut,,odd life..huh mmg odd pon aku..heehee..neway ni merupakan langkat pertama dlm blog neh..laen kali cerita lg..=))