Feb 25, 2009

jelmaan rasa







yeah the beatles!huhu..doang neg satu band yang asal drpd liverpool,england yg ditubohkan taun 1960..isi kanding band neh ialah si john lennon(vox n rythm gitar)..paul mccartney(vox,bass)..george harrrison (lead gitar n vox gak)..n ringo starr(drum,vox)..band neh mmg jd trendsetter ah aku ckp dri segi clothing,style yang bawak kite ke sixties cmtuh..tp band ni da pecah kot..xbape nak taw..sbb aku hnye dgr2 lgu2 die je..u say yes..i say no!..whoaa..

p/s:help!


ha ni la yang aku ckp si marketa irglova neh..wuhhuu..masih mude lagi dan berbakat..suara mmg lunak..try la usya2 lagu2 die neh..bg sape yang minat
Hari hari aku datang dan pergi..kerja2 cm bese dibuat..ade mase luang setakat tu jela bole aku buat keje2 yang ade..huh!bru je balik kelas neh..kol11 abes..KPT woo SGT SERONOK..rase xsehat dow sejak 2,3 arini neh..bahana demam maw tiba..td selesai aku g kdi mkn oder punye la sedap..nsi grg cendawan..sedap mmg sedap..tp ni da kat bilik rase sgt laen macam.tpaksa la hambur sume ape aku mkn td..mmg xleh terima sbb aku mkn llewa.. so yang msuk dulu maybe agen jela kot n setan(sbb lupa bace doa)..hahaha..maybe gak xbape nk khusyuk makan sbb semasa mkn aku dpt call dari sapik..(masalah ati)..

Sini la aku nk kongsi serba sikit cita die neh..bukan nk heboh2 ke hape..sekadar teladan maybe yang baek jdikan teladan supaya bole guna pakai hari kemudian..

Cmni..mbe aku neh kapel ngn ade soang minah ni(A)..oke agak lame gak doing besama sbb bkn sng mbe aku soang neh nk stay longer dgn awek2 nye..die ckp ni mmg stok buat bini laa..salut gak ngn mbe aku neh..dulu die mmg byk maen2..xserius..but then lepas jumpa A ni cm bg die sinar baru la..(bru la ko ade akal)..nakal mmg nakal r die neh…xleh nk cakap ape dah..tu mmg die..tp ade la masalah die ngn awek die skrg neh..ngadu same aku…so aku jd cm tempat mengadu..oke aku dengar,,dulu mase cuti midsem hal ni mmg da jadi..kami kua same then die story same aku hal die ngn awek die..puncanya cenggini..awek die bengang ng die xangkat kol..sbb mbe aku neh kalo da tdo mmg tdo mampos..mati..sume da xsedar..kalo uma kne bom pon aku rse die salah soang mangse yg xkan selamat..hahaha..ape lg..hangin satu badan la si awek die neh..pastu sedar2 mmbe aku neh pon kol la balik awek die..kol pnye kol langsung xangkat,,,mbe aku hangin la lg..padahal td bukan sengaja pon xangkat..tido kan..xkan xpaham beb!!byk kali da try..then die angkat..dengan persaan bengisnya mbe aku pun sembur r cukup2..nk tegakkan kebenaran de..die xsengaja cmnee!..tido kan..xkan la hal kecik pon nk besau2 kan..(kalo aku dlm situasi t upon marah..aku tdo sape soh ko kol..xangat?pham2 jela..macam mase laen xbole nk kol)..chaittt…

Mbe aku marah pnye marah sbb awek die ni jnis nk letak kesalahan kat mbe aku ni je..mne bole..let him explain la kan dulu..bru la kau nk bising ke bebel ke xde hal la..ni x…majuk xtentu psal..tolonglaa eeiii..ko kne la paham bf ko cmne sekarang ni..give n take sikit..takkan hal kecil pon sampi gadoh2..putus2..woiii busann laaa…tlggg laaa..lme die xkontek mbe aku neh..dan seperti yg mmbe aku pcaye minah ni adela dak2 kuliah die minat..so mbe kau neh cm wat bodo jelakan..kang ckp nk halang le..ape le..so diamkan je..syg mmg la sayang.,.,tp sndri maw igt..lme beb doang ni xkontek..the aku bg la nasihat pe yang patut..ko sabar jela xxxx..nnt2 die ok la tu..mood xbape nk oke la kot..bese la pompuan..lambat lau die cari kau balik..mbe aku neh pnye feeling da down abes da..xpenah aku rse die cm ni sbb pompuan sbb aku mmg teman rapat die..hik3(xde pape antara aku n die)..syg t upon da kurang la kan..pham2 aje..maybe cakap mulut..ati aku xtaw lerr..

Ah back to cite td..xxx kol aku gtaw die sndri blurr nk awek die..bru carik die..bile tnye status kawan..kawan..so what nk kontek balik,,setelah sekian lame ko ilangkan diri..woii igt mbe aku ni sampah ke..suka suki je kau nk kutip balik..bile xsuka kau buang..bile nk ko amek balik..senang aiii senang…pelik pelik..mbe kau nk cm xleh nk watpe la sbb gal ni yg kol die xkan xangkat beb..awek dulu..marah2 pon da dgr sore sure laa cair(tol x)..so aku teliti2 sambil mkn nsi goreng tanpa mebaca bismillah(lupa),,so sekrang ni aku ckp ngn die..ko tgk jela gayenya cmne..ko syg di lg x???soklan cepumas.,ntah la eza..aku pun xtaw,,syg tu mmg da ilang..da x macam dulu lg da..sume da len..xbest..xpe la weyyy..eh ko tgh mkn eh..aah tgh meyumbat ni..da separuh nasi aku hentam..ok la cmni kau papehal kontek aku balik kayh..oke2..ppehal aku msg..bye2..

Hahaha settle pon..harap bayk la besabau kalo da cmni jadiknye..aku nk mkn pond a xlalu..tp habes gak nsi grg aku..pada kalian luar2 sana aku nk nasihat la sikit…sayang la ape yang kite ade dan jagn la kite cuba cari benta yang xpernah nk sayang kat kita tu kannkann..ape kau dapat hargai je jgn nk ngade2 macam2..kalo aku jd lelaki pon bengang beb..mane la tahan kalo setahan muke stok jambu2..tp kua merajuk..wwoooo xbley tahan wooo..so jage la ape yang kite ade..cuba utk bhagiakan sesame kita(cehhh nasihat panjang lebau..cm fadilah kamsah!!..weeeooo)

Ok laen kali aku cite lagi pekembangan isu hangat ni oke..

p/s::ke balik termenung..tenangkan diri tenang kan fikiran..legaaa…=p

x-gig kat melaka

Host:
Type:
Network:
Global
Time and Place
Date:
Saturday, March 7, 2009
Time:
2:00pm - 6:00pm
Location:
Aloha Club
Contact Info
Phone:
60395433388
Email:

Description

Seperti yang kami janji, siri X-Gig kembali lagi dan Melaka Bandaraya Bersejarah akan menjadi destinasi pertama

Pada Sabtu, March 7 nanti, penggerak-penggerak bunyi baru muzik Malaysia seperti Bunkface, Purevibracion, Joanna & Co, Robot Asmara, The Rhaman, Radioflyer, Skudap Skudip dan Broken Riff akan gegar Aloha Melaka bermula dari jam 2 petang.

Kami menyusun 10 jari kerana diatas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, hanya mereka yang berumur 18 tahun keatas sahaja yang dibenarkan masuk dan tempat adalah terhad. So, jangan lambat, kalau tak melepas :)

Yang paling penting sekali, masuk adalah PERCUMA!

Untuk maklumat lanjut, pasang radio dan setkan frekuensi ke 103.0 FM setiap masa, ataupun layari www.xfm.com.my

Feb 24, 2009

hari dalam hidup ku

takan seindah dulu

tampa mu tampa mu

ada hikmatnya hidup

tampa kasih dari mu

sayang mu senyum mu

seharusnya aku terus

melangkah daki dengan mu

merindu mu menjaga mu

lebih berbanding diri ku

dan ku akui silap ku

terlalu sempit minda ku

akan ku sangka mu

namun salahkah aku

kau sering berselingkuh

selalu terlalu

andai ada penganti mu

andai ku peluk dirinya

merindunya menjaganya

lebih berbanding diri ku

seharusnya aku terus

melangkah daki dengan mu

merindu mu menjaga mu

lebih berbanding diri ku


p/s:selamat menjalani hari2..melastik bintang(adrenalin)

mungkin tu bukan selalu

olla!~
aku dtg lg..penat mengelamun ntah hape2..buku optimum di bukak..tp satu hape aku xpaham..esk test beb..cuak mmg cuak..stdy bg habes2..esk kalo xbole nk jwb mbe2 ade..haha..mcm xbese la kan,.tyme cmni peranan meb sgt penting..'mintak tgk sikit'..boleh2 nah amek..saye pon xreti laa..tu yang aku dapat gak..optimum ni ssh sket nak paham..maybe tang ni aku agak bengap sikit padahal zaman dulu2 aku gak terer bab ERO(elementary elemination row)..kacang!tp buka sekarang ni..campur lg method2 yang bayk2 neh lg rr..aku bukan nk mengeluh jz nk bgtaw cmne sebenarnye keadaan ni..buat lebei lg latihan tu suda mesti..(sambil2 layan lagu butter)..wah tjuk 'terus terang' fevret aku..layan beb..teringat frasa die..'hati riang,jiwa tenang,terus terang'..kewl beb..sumbat tinge aku ngn earfon kedap2..pekak pon xpe..(sbb mmg xmo ggu romate aku yg da tdo)..aku rse da bape kali aku repeat trek yang same da neh..ni masuk 2x..ekeke..puas dengar suara si emmet aku ubah sume..dengar YUNA,,

bg aku la kan..si yuna ni cm jelmaan matketa irglova..korang perasan x..suara die fuhh aku ckp same korang..bg si teruna yang kesepian pon bole bangkit laa..gemersik die..hebat..aku rse die neh marketa irglova mlaysia(kpd sape2 yg xkenal marketa irglova xpe..die ni pnyanyi mude yg berbakat..bru 19 taun aku rse..slalu duet ngn glen hansard..favret lgu aku 'if u want me')..

tp..tp..ade yang kate yuna cm norah jones gak..ade la aku terbaca kat mespes..pandangan masing2 kan..tp mmg best..nyayian semula perhaps pon best..die bawk dgn cra die..suka sgt2..
jam da kol1 pg..aku xngntok lg neh..maybe da sumbat neslo td kot..bajet nk stdy skit ini malam..oke oke teruskan je..

oppss sebelum aku labuhkan tirai malam ni saje nk ejas minda korang..aku ade satu cita..seorang lelaki..ade awek..tp die maseh nk belakangkan awek die..oke x..so gal yg soang lg tu ape cerita?suda taw lelaki tu ade awek kan?..blah bukan jd issue sekarang tp sejauh manekah persepsi doang..salah ke betul?utk llki ni n gal ni..

cehh..aku nk jwb gak hal ni..cenggini laa..xsalah aku rse nk kawan..peduli ape kan die da ade gf ke x..asal xlebey2 n nk kongsi2 cite kala bosan..oke kot..maybe ade oang rse xbole..tp aku rse bole bole..hmm..hmm..mase ni kita dpt betulkan ape yang silap ade pada kita..kan kan..

so kpd gf die: jaga2 anda dlm bhaya..sebab dedua jenis serigala ni mmg dri spesis yang xmakan sama..xlapuk dek waktu..mmg sentiasa ada,,bukan xnk bg percaya 100 peratus tp sendiri la kita maw ingant..jgn pulak nnt menanges berlagu la..time tu mmg xde sape da nk dgr..sendiri silap sendiri tanggung..sbb manusia mmg ade mcm2..ssh nk perdict ape yg jd mase depan..

pheww!!
gtg bebe,,(back to position)
eza is stdying..=))

Feb 23, 2009

isu rottwr



rottwr baru2 ni(cover one buck short)
aku agak tertarik column neh


'SANGGUP X KAMU COMMIT PADA IMPIAN KAMU?KAMU TAHU X KOMITMENT PERLUKAN PENGORBANAN?'

'cuba bandingkan diri kita dengan orang lain(sudut positive), betul2 ke kita ni dah commit atau itu hanya perkara bese je..kalo usaha seciput pon dah kira seperti buat satu komitmen yang besar atau membebankan...baek kaji balik impian kau ape?(bro rom)

bila cakap pasal komitment ni ia banyak melibatkan bukan satu pihak je..contoh la aku bagi mana2 couple la kan biasa dating hari2 tp sejak si boyfren ni dah mula dapat bnyak show so tepaksa berdating sekali dua..sebab???kau org nak taw ke..
aku xleh nk explain sini sbb ni la yang aku ckp td komitmen dan pengorbanan,,cehh aku mungkin becakap cm oang bijak pandai(xaref mane pon tang ni)..sekali lg..penadapat yang aku nk suarakan...
cm tu lah namenye komitmen..silap2 aribln sure jd single balik..tol x..kalo dpt yang oke cun tu..xde r nk serabut2 kepala..nk layan itu nk layan ini..

ni ade lagi satu issue..
youtube deklarasi kebebasan dan kerepek kentang monitor komputer..
hebat tajuk ni kan..mls gile nk ulas..lg bets tgk2 show2 kat u tube..aku mmg suka..nk tgk live kadang2 xpergi..=p
oke beb,,
jz maw komen pasal ade satu band ni(album baru)
sbb da dgr aku brani la komen..=P
name nye 'the borjuis'
konsep npk indie rocks yang ahli2 nya terdiri drpd joe(vox/gitar) ben(gita/vox utama) matt(bass n vox juga..


wah3..rase artic monkey!hehe
suda dengar die pnye warm liking song and lewdly pronounced
lagu kurang agresif cm laen2 so aku cm bole la tangakap sikit2 bape line die
setaw aku ni album petama..oke bole terima
sedap dengar..xleh nk komen pasal petik gitar ke hape..

nasihat::perlu cari byk inspirasi cari kelainan untuk membezakan mereka n band2 laen..

pergi

pergi
jgn kembali
sampi sini saja
kita berdua aku xmampu lagi
jd sang penyeksa
yg juga diseksa
sampai nnt kita betemu lagi
xusah ingat kembali
tambah derita hati
pergi!

p/s: beb lgu ni dari couple
hahaha today is monday..huhu..bgun pagi da kemudian ke kampus anta asgmnt..

oh back to basic..
mlm td aku tdo seawal gila.kol11 suda ats katil.letih.mata harus tutup secepat mungkin.haha.esk bgun pg bole settle sume.mmpi yang xleh blah.cm siot.aku mmpi dak linda(haslinda hashim)kawen..aioo..ngn sape??oppsss aku xnok bayang sape yang lelaki nye..hampeh kan..dah penat2 pon sempat mimpi..neway maybe xde ape pon mmpi tu..hnye menampakkkn kesengalan aku je kot..mmpi maenan tido..so bile bangun tu kite selalu lupe ape yang kite da mimpi..padahal aku kalo dpt mimpi yang bets2 tu siap nk sambung2 lagik..hahaha..tp mmg xbole la..dpt mmpi laen silap2 mmpi buruk pulak..
begitu gak idup ni..ape yang kite ade seharusnye bersyukur,,jagn cuba atau sekali-kali xbesyukur..kelak sume nikmat tu kne tarik balik taw..haha..rindu mak rindu ayah..haha..

arini mood aku pon da ok da..xde nk serabut cm semalam dan semalam..xkacau bilau lagi..maybe sebab pk mcm2..akhirnye aku sendri yang tenangkan ati..letih tetap letih..

oh yeess!aku sedang dgr irama yg buat aku nk bedansa,,teke ah..ngeh3..mbe aku donlod smalam..irama lua..opps bkn indo tp hindie..so tema aku arini chaiya2!!!!..

oraitt aku semacam mabok sekarang esk ade test optimum(subjek gerun)..stdy la beb..aku neh xbape nak pandai tp bukan bodo pon..

p/s::thnnxxx natt jd followers blog akuh!

Feb 22, 2009

komuniti muzix bebas

hmm..hmm..
korang perasan x sekarang ni rami sunggoh anak2 malaya yang berkecimpung dlm komunin bebas ni..cm cendawan tumboh lepas hujan..hujan lebat..pegi sini pegi sana ade je yang menyebut ee suka la band ni..suka la doang cute..snang2 je nk minat eah..bape lme da kenal mereka?staun?aku xrase cm ni situasi sekarang..aliran perdana banyak bg pendedahan sampaikan makcik2 kat kedai kopi pon dah kenal ngn muzik2 cm ni..aku oke je ..tp sekadar nk bg pandangan ape yang aku rase..aku rase disini kurang acinya..mane xnye..ntah sape2 yg dulu sokong indon..sokong indon tibe2 aleh minat kat sni..oke aku paham..sedap bunyinye kan..tu la da cube bru korang taw..aku ni xnk la perjudis sgt dlm hal ni..nk lebih terbuka sbb aku pon bukan aref sgt dlm hal2 sedimikian jz aku nkckp kat minah2 lua sana,,kau sokong indon ko bwk indon tp jgn la ko cmpo ngn aliran cmni..aku yg xsumbang pape pon rse cm xcukup sedap untuk scene ni..mane xnya,,dedua kau suka..tetap pendirian oke..setripa orang ade pandangan tersendiri..oke aku pandang cmni..oang laen pulak pendang laen..fine xkesah pon..kira dlm hal ni aku silap ckp mohon maaf(dah mcm raye)..aku cube lontarkan aku rase mahu..xterima?oke..mungkin aku ade khilaf aku sendiri..byk sgt habuk dlm kepala gaknye..maw sebut dgn penyedut hapagas bru oke..hahaha..neway ni aku pon lontaran rasa..kalo suka bole sokong kalo x sila tmabh2 mane yang kurang..(merintih)..penat menaip, cari tukang taip..penat fikir xbole nk tolng lah kan..dlm hidup ni xboleh nk henti fikir..continuous..

seperti senak perut aku ni akibat PMs YG teramat cmni la dlm kepala aku..heh..suka ngn hasilkan n tulis pe aja ikot rsa tangan aku nk tulis..xpernah menyesal malah bangga aku da tulis kat sini..

gtg!!mkn malam bersama rakan2 rapat..perut sakit mkn ttp makan..shoosssshhh!!

roket luna

You're like a rocket in my mind

That's waiting to define everything about me no one knew

And you stick like a poster on my wall

As if you dont wanna move



I got no money in my pocket

Nobody to rock with but you

But you know me I don't seem to roll

Somehow we managed to get through



People come and people go

And people gonna come some more

They pick a fight

But it's alright

At least I get to see you tonight

Tonight



I can't believe we almost got famous for nothing baby

You came the last minute of --- to save me

I can't believe we almost got paid for nothing baby

Cause even if they go away

I got the feeling that you're gonna stay



It's like I'm picking up a miracle off the sidewalk

Like kitten in the box

Don't contemplate yourself, you say

Cause you're all you've got

I'm a --- and pathetic

At the same time unlike you

Baby you've got no move

And you think I'm good at what I do



People come and people go

And people gonna come some more

They pick a fight

But it's alright

At least I have you home tonight

Tonight



I can't believe we almost got famous for nothing baby

You came the last minute of --- to save me

I can't believe we almost got paid for nothing baby

Cause even if they go away

I got the feeling that you're gonna stay



You're like a rocket in my mind

Waiting to define everything about me

You're like a poster on my wall

Sticking, don't wanna fall

As if you dont wanna move

oh bulan oh luna oh eza

oh bulan

enggan melayan diriku lagi

pabila

airmata membasahi pipi

dah lagu lagu di radio

seolah olah memerli aku

pabila

kau bersama yang lain



adakah perasaan benci ini

sebenarnya cinta

yang masih

bersemadi untukmu

dan sebenarnya ku mengharapkan

disebalik senyuman mu itu

kau juga

merindui aku



ku enggan

berpura pura ku bahagia

ku enggan

melihat kau bersama si dia

oh ku akui cemburu

mula menular dalam diri

pabila

kau bersama yang lain



pabila kau merenung matanya

ku rebah

jatuh ke bumi

disaat kau benar benar mahu pergi

seperti

ku bernafas dalam air



dan sebenarnya

aku rindu

aku tak mampu

tanpamu


p/s: dedikasi khas...hehe

official clip video

video

aku adiah untuk semua
nk komen sikit..
hehe
noh npk sgt kiut dlm VC ni
kredit kat pembuat VC yang bertungkus lumus buat secen yang simple tp amat npk fresh..
hitam putih amat sesuai
credit sekali lagi
incik abu pon ade dlm neh
hahahaha

nwy VC sgt best n agak sayu ketika melayannya..
kpd raingers sejati ayuh!(aku sikit raingers)
anak2 dara yg minat noh patut tgk..=P

isu lagi

sini aku nk cite..
pasal persahabatan gak..
selalu xkita dengar..
bile komen je 'wey bile nk lpk same'
jom ah minom same
ok nnt ade mase kite bole jmpe..
hahahah..

common sagt la..
bajet otai kalo jemput tu..
nak2 kalo mbe2 lme2
wey kau ape cite
lme xjumpe ek
padahal kalo jumpe pon xrase ape pon
jz borak2
tunjuk sape hebat
kalo jumpe tu xpe gak la
ni yg dah berpuluh2 komen or msg...
wallawey..amt cm buduh gak kekadang

kebayakan jak2 kat komet ni hnya ajk2 kosong
so xleh dipercayai
sekadar nk tambah komen
say hi..
ohhh tlg laaa..
bajet cm selalu lepak same je..
padahal dlu kat skola xpon rapat..

ohh the ini nukilan aku gak..
hrap2 picisan aku ni xgores ati sape2 yng bace
hehehe..=))

survey

Has anyone told you lately that they would always be there for you?
- nobody left for me rite now
.
Who are your last 5 texts from?
- fahmin
.
Who was the last person to call you?
- my dad
.
Do you miss anyone?
- i miss home
.
Would you go back in time if you were given the chance?
- bergerak ke depan,,hahaha
.
What are your plans for this weekend?
- membuat kerja2..susah2 dulu..senang kemudian
.
Whats irritating you right now?
- my stomach..pms
.
Are you listening to music right now?
- nope
.
What was your childhood nickname?
- nurul till now
.
Is this year the best year of your life?
- maybe
.
Do you have a best friend?
- a lott!!
.
What were you doing at 8 this morning?
- mandi2
.
In the past week have you gotten sick?
- nope..sehat2 je
.
How many clothes do you have in your closet?
- banyk gila,,sbb aku mmg gila dgn baju2 dan kasut2
.
Right now do you want to kiss someone?
- yes..
.
What’s your mood?
- stomachache
.
Where were you 1 hour ago?
- here...
.
When’s the last time you cried?
- semalam..
.
Did you enjoy your weekend?
- not really
.
Can a boy and girl be friends without having feelings for each other?
- boleh je
.
Where’d you get the shirt you’re wearing?
- FOS
.
Who do you currently like?
- none
.
Sunrise or Sunset?
- Sunset...
.
What movie is in your DVD player?
- none
.
Are you cocky?
- maybe
.
Have you ever been to Mexico?
- nope
.
Do you make your bed daily?
- kekadang
.
Your favorite movie?
- komedi,,hahaha
.
Your favorite tv show?
- makan2
.
Is there a tv in your room?
- nope
.
How was your day?
- fine
.
Your favorite season?
- holiday season :D
.
Something you’re looking forward to in the next month?
- bulan 3..gtg gigs maybe
.
Last person you gave up on? When?
- none
.
Last shirt you wore?
- bju ni..hehe
.
If your best friend made out with your boyfriend/girlfriend, what would you do?
- she's such a bitch!
.
Who do you know that can make you feel better if you’re not feeling happy?
- i dunnoe rite now
.
What are you doing besides this?
- looking arround
.
Do you have any dishes in your room?
- biskut2
.
It’s 10am. What are you doing?
- pale hotak ko!!dak kol5.20 dow!

suvey

Your best frien​d tells​ you she is pregn​ant:​​​ what is your react​ion?​​​
=kau biar betul?sape bapaknye?

What is the last thing​ you spent​ money​ on?
=kueh pau panas2

Crunc​hy or Puffy​ Cheet​os?​​​
=kruncy..lebih enak

Congr​atula​tions​!​​​ You just had a son: what'​​​s his name?​​​
=aqel

Congr​atula​tions​!​​​ You just had a daugh​ter:​​​ what'​​​s her name?​​​
=alya

What are you cravi​ng right​ now?
=classic cheesecake

Do you have a ceili​ng fan in your room?​​​
=sure la ade
Have you ever block​ed someo​ne on MySpa​ce befor​e?​​​
=yup..no need to ambek tahu..haha..boo!

Are you happy​ right​ now?
= soosooo

Do you drink​ beer?​​​
=nope

What was the last movie​ you watch​ed at home?​​​
=ape aeh..lupe da pon

What is in your pocke​t?​​​
=selua xde poket

Has someo​ne ever made you a Build​-​​​A-​​​Bear?​​​
=not this tyme

What'​​​s somet​hing fun you did today​?​​​
=no fun totally..i got pms

When is your birth​day?​​​
=23rd may

Do you like the color​ green​?​​​
=oke...

Last resta​urant​ you went to?
=tomyam

How many hours​ did you sleep​ for last night​?​​​
= seven..tido lebih 8jam merencatkan pejalanan otak

Do you think​ anyon​e is think​ing about​ you right​ now?
=i hope so

Whose​ car were you in last?​​​
=amri haha..tnx for the ride

Who last calle​d you?
=my dad

What were you doing​ at midni​ght last night​?​​​
= algebra

Are you an only child​ or do you have sibli​ngs?​​​
=adek n adekku

Would​ you consi​der yours​elf to be spoil​ed?​​​
=spoiled off

What was the first​ thing​ you thoug​ht when you woke up?
=minum air

Who has the same birth​day as you?
=mumtaz n ana

Any Pet Peeve​s?​​​
=euwww..

Do you like Britn​ey Spear​s?
=noooo​​​

Where​ were you born?​​​
=HBM
When is the last time you updat​ed your page?​​​
= TADI

Have you ever been to disne​yland​ or world​?​​​
=aku ke genting aje

Do you have a favor​ite carto​on chara​cter?​​​
=haha nope

Last thing​ you cooke​d?​​​
=spagetty

How'​​​s the weath​er?​
=hujan yg damai

What'​​​s the stupi​dest thing​ you ever did with your cell phone​?​​​
=talk -to