Feb 22, 2009

hal2 lain

sedang aku duduk di lobby kolej ni macam 2 perangai manusia aku lihat,,teliti teliti dan terus teliti,,indah ciptaan tuhan..saat ini semua adalh kebendaan..ini opinion aku la,,materialistik??hmm..hmm..kelibat yang berbagai2 buatkan aku nk merasa seronok seperti mereka..mmg kelihatn aku sgt fun tp ini adalah luaran,,luaran..luaran..syg kawan..syg sedara..syg mak bapak..sayang adek2..sume aku sayang..cuba jd yang terbaik,,saat kemelut melanda diri saat ni la kita berkelana,,terpikir akan nsaib untuk kita..masing-masing punya hal masing..aku pon mmg begitu..aku ade hal aku sendiri yang xterjawab dek waktu..hmm..biar mase tentu segala..terpulang pada waktu yg mengizinkan..

harini nk obses sikit pasal dishonesty..benda kepantangan aku kalo ade kawan2 or relations aku yg berbuat sedimikian..demikian juag aku tuju pada kawan-kawan..xkisah mereka tersa atau dirasa..tp mmg benda ni perlu disentoh bagi membetolkan keadaan..lumrah berkawan kadang gaduh kadang rindu..perlukah kita menjaga sensitiviti masing2 untk menjaga hati sedangkan kita sendiri yang makan hati..wooo gua mmg hangin kalo pasal ni..aku paling pnatang mak bapak aku bercakap oang buat bodo/bebal same aku..serious shit mann!!boleh mati la kau kalo ko buat cmtu,,sebaliknya kita mesti rescpet oang bercakap jgn la asek nk komen buruk je pasal org itu..org ni..perasan diri dah bgus sangat ke,,or kau mmg dah cukup hebat ke..pirah lu..

ni satu lagi pasal lelaki..bkn nk komemn ape2 tp jz nk infom..kalo sendiri suda busan dengan awek kamu jgn la mule nk cari keseronokan atas awek2 laen..ni da berlaku kat adek aku..mmg kesian..syg gila kat bf sekali bf pasang laen..siap kapel dan perempuan perampas itu dengan bangganya 'hello ini bf i oke'..apekah sialnye itu keadaan..jdinye situasi cmni adalah kerana percaya 'stand by shoulder'..konon luah masalah..luah itu..luah ni..lastly sendiri terperangkap sendiri terdesak merasakan she's the better one n terus tinggal si gadis yg bzi ni..oke im fine,,,xmarah kat sape2 pon jz nk mengingatkan,,manusia ade macam2 cara..macam2 bentuk..hati2.ssb manusia seriagala ada dimana2..beware..=))

No comments: