Feb 23, 2009

isu rottwr



rottwr baru2 ni(cover one buck short)
aku agak tertarik column neh


'SANGGUP X KAMU COMMIT PADA IMPIAN KAMU?KAMU TAHU X KOMITMENT PERLUKAN PENGORBANAN?'

'cuba bandingkan diri kita dengan orang lain(sudut positive), betul2 ke kita ni dah commit atau itu hanya perkara bese je..kalo usaha seciput pon dah kira seperti buat satu komitmen yang besar atau membebankan...baek kaji balik impian kau ape?(bro rom)

bila cakap pasal komitment ni ia banyak melibatkan bukan satu pihak je..contoh la aku bagi mana2 couple la kan biasa dating hari2 tp sejak si boyfren ni dah mula dapat bnyak show so tepaksa berdating sekali dua..sebab???kau org nak taw ke..
aku xleh nk explain sini sbb ni la yang aku ckp td komitmen dan pengorbanan,,cehh aku mungkin becakap cm oang bijak pandai(xaref mane pon tang ni)..sekali lg..penadapat yang aku nk suarakan...
cm tu lah namenye komitmen..silap2 aribln sure jd single balik..tol x..kalo dpt yang oke cun tu..xde r nk serabut2 kepala..nk layan itu nk layan ini..

ni ade lagi satu issue..
youtube deklarasi kebebasan dan kerepek kentang monitor komputer..
hebat tajuk ni kan..mls gile nk ulas..lg bets tgk2 show2 kat u tube..aku mmg suka..nk tgk live kadang2 xpergi..=p

1 comment:

K®HAN said...

wanderfull.
ANTI YAHUDI ?
nice , very nice :)
i love you.