Feb 24, 2009

mungkin tu bukan selalu

olla!~
aku dtg lg..penat mengelamun ntah hape2..buku optimum di bukak..tp satu hape aku xpaham..esk test beb..cuak mmg cuak..stdy bg habes2..esk kalo xbole nk jwb mbe2 ade..haha..mcm xbese la kan,.tyme cmni peranan meb sgt penting..'mintak tgk sikit'..boleh2 nah amek..saye pon xreti laa..tu yang aku dapat gak..optimum ni ssh sket nak paham..maybe tang ni aku agak bengap sikit padahal zaman dulu2 aku gak terer bab ERO(elementary elemination row)..kacang!tp buka sekarang ni..campur lg method2 yang bayk2 neh lg rr..aku bukan nk mengeluh jz nk bgtaw cmne sebenarnye keadaan ni..buat lebei lg latihan tu suda mesti..(sambil2 layan lagu butter)..wah tjuk 'terus terang' fevret aku..layan beb..teringat frasa die..'hati riang,jiwa tenang,terus terang'..kewl beb..sumbat tinge aku ngn earfon kedap2..pekak pon xpe..(sbb mmg xmo ggu romate aku yg da tdo)..aku rse da bape kali aku repeat trek yang same da neh..ni masuk 2x..ekeke..puas dengar suara si emmet aku ubah sume..dengar YUNA,,

bg aku la kan..si yuna ni cm jelmaan matketa irglova..korang perasan x..suara die fuhh aku ckp same korang..bg si teruna yang kesepian pon bole bangkit laa..gemersik die..hebat..aku rse die neh marketa irglova mlaysia(kpd sape2 yg xkenal marketa irglova xpe..die ni pnyanyi mude yg berbakat..bru 19 taun aku rse..slalu duet ngn glen hansard..favret lgu aku 'if u want me')..

tp..tp..ade yang kate yuna cm norah jones gak..ade la aku terbaca kat mespes..pandangan masing2 kan..tp mmg best..nyayian semula perhaps pon best..die bawk dgn cra die..suka sgt2..
jam da kol1 pg..aku xngntok lg neh..maybe da sumbat neslo td kot..bajet nk stdy skit ini malam..oke oke teruskan je..

oppss sebelum aku labuhkan tirai malam ni saje nk ejas minda korang..aku ade satu cita..seorang lelaki..ade awek..tp die maseh nk belakangkan awek die..oke x..so gal yg soang lg tu ape cerita?suda taw lelaki tu ade awek kan?..blah bukan jd issue sekarang tp sejauh manekah persepsi doang..salah ke betul?utk llki ni n gal ni..

cehh..aku nk jwb gak hal ni..cenggini laa..xsalah aku rse nk kawan..peduli ape kan die da ade gf ke x..asal xlebey2 n nk kongsi2 cite kala bosan..oke kot..maybe ade oang rse xbole..tp aku rse bole bole..hmm..hmm..mase ni kita dpt betulkan ape yang silap ade pada kita..kan kan..

so kpd gf die: jaga2 anda dlm bhaya..sebab dedua jenis serigala ni mmg dri spesis yang xmakan sama..xlapuk dek waktu..mmg sentiasa ada,,bukan xnk bg percaya 100 peratus tp sendiri la kita maw ingant..jgn pulak nnt menanges berlagu la..time tu mmg xde sape da nk dgr..sendiri silap sendiri tanggung..sbb manusia mmg ade mcm2..ssh nk perdict ape yg jd mase depan..

pheww!!
gtg bebe,,(back to position)
eza is stdying..=))

No comments: