Mar 27, 2009

hari cuti.friday

oh helo helo! Im back again..its Friday!weehooo xde clas arini so no need to rush bgun awl and kind of those thing yg meletihkan..huhu~..7.30 dah wake up pon bajet nk bgun lewat tp mate aku mmg jenis morning eyes..pakse la ape pon ttp bgun kol7 gak..bgos gak..byk keje bole buat..basuh baju yg gila betimbung byk..seminggu aku longgok!bzi punye pasal so mcm buat xtaw je..so arini je mmg ade kesempatan membasuh n mengemas ape yg berselerak..damn!mmg serabut bilik aku rase..mane x nye..cuba korang pk..kelas smpi mlm..balik2 da penat letih trus terbongkang tido..pg tu pulak kelas pagi..again aku bgun ngam2 utk ke kelas..so yg ats meja mmg aku xleh nk kaco..bia je sbb kalo aku kemas2 lg ssh aku nk cari notes2 aku..so bia je..so jumaat la hari mengemas,,hehee..(malas)..sedang aku belek2 proposal smbil dgr xfresh fm(kedengaran stay-estrella) aku decide nk menulis sikit..pening gila kat align n margin ape ntah..siap ukur pki pembaris kat skrin laptop neh..proposal pnye pasal..haha..go eza!buat je walau cmne sekali pon..miahaha..memndangkan arini mmg membosankan sbb aku mmg xsuka xde kelas..aku xleh nk dok bilik,,busan busan..nk kua pon keje ade..wang pon da kureng,,so better aku hadapi weekend neh sebaiknye..(jeng3)

eh jap jap..agak mual dengan sikap segelintir manusia..’bajet hot pulak dri eza ye’..haa..harap2 la harus diingati kalo aku xsapot ko sape nk sapot ko..jgn lupa diri..jgn belagak dgn ape yg kau ade sekarang..aku baek mmg baek,,tp aku ade batas..mcm batas ubi tuh..sekali kene cangkol ilang kepala taw..isi ubi pon xnpk lg..so utk kau..beware la..jgn la suka-suka je nk cerita pasal itu ini..padahal ko xtaw ape pon..aku punye hal la nk buat ape..cantek ke xcantek ke..style ke xstyle ke..dah tu aku..xde oang pon nk bising2..ah oang cm ko mmg jenis ckp je lebey ah..ni kemana tu kemana,,ape oang nak kau nak..tp ko xtaw yg mende tu xsesuai pon ngn attitude kau..better ko tgk balik la ape yg kau kurang..(kawan yg baek xpernah pon pertikaikan aku taw..sbb aku taw la aku pon ade kekurangan..)

p/s: gembira dgn kawan2 yg xmakan kita..bila ade sesuatu yg lebeh je mula berlagak..aku ade itu aku ade ni..WTF! laa..plzz oke…stakat neh aku xpenah jmpe oang cm kau..(mula kenal yg gila tu sebenarnya baik dan yg baik tu sebenarnya mmg gila!)hehehe

hahaha aku mmg teringat tyme diskasyen rabu aritu..korang sume mmg bengong!!hehehe..natt linda ckinn eza mmg betul gila..tensen dok kita TMC xdpt solution..so mg da serabut sangat ckinn bukak lgu lame2..eeheh..sebelum tu industtan,,,cm siot…korang taw x byk2 lagu ape yg tersangkut…ehhee..dhalan zainuddin!!!pnyanyi lme tu..tajuk lagu kisah seorang biduan..mcm2 hal la mbe2 aku neh..ade yg minah leleh..ade minah kental ..haih mcm2..seronok gila bila berdiskusi..huhu..yg aku xtahan nk gelak da puluh2 kali ulang lgu yg same aku ngn linda pon terikut2 n terus suka,,siap uplod msuk hp gua ckp..siot laa..layan..layan..xde hal bg aku pon..flexible

No comments: