Mar 13, 2009

promosi: kalo suka oke

Ni saje nk promote syampoo yg aku bru try guna..loreal elseve color vive edition..protect kaler rmut kita,,utk yg rambut already in color syampoo ni mmg melembutkan..korang perasan x sesape yg jenis rmbut bewarna mesti rase keras n mcm rmbut mati kan..haa puncanya penggunaan syampoo yg salah..kebanyakan syampoo ni utk natural color hair..die xspesifik untuk coloured hair..kan kalo kita cm yg da berwarna mesti cm keras sikit n kadang2 rase cm rmbut dawai kan..so syampoo ni dah siap ade serum yg bole ng vitamin yg hilang utk rambut kita..so sekarang aku rase cm menawan la(perasan)..rmbut rase lembut..try la usya2 kat pasaran..sini aku highlight sekali lagi ELSEVE COLOUR-VIVE by loreal..botol die kaler merah..harge aku beli tyme promotion aritu seplo hengget je..kelemumur pon xde sbb aku dulu ade masalah kelemumur..wangi mmg wangi..soft je bau die..xkuat la sangat cm bau ubat..so kepada rmbut yg rosak ke akibat mewarna bole la guna sympoo ni oke..

p/s: promot benda baek2 je..time kaseh kat ayah-ku yg telah mengepos laju earfon aku..miahaha..anakmu kebosanan dengan ketiadaan benda2 tersebut..turut diposkan bersama foundation maybelinne aku n barangan peribadi yg teringgal akibat kekalutan..(laen kali packing awl2 pesan emak-ku)

No comments: