Mar 3, 2009

Tosai 2 keping???hebat2..pagi tadi aku hentam tosai 2 keping..mcm gila..cmpo horlick aes..perot keronchong lagu joget dah..jumpe lect pasal nak settle micro teaching aku..ok aktiviti awk ok..npk fun..harap student happi lah ye..(crazy jigsaw puzzle)..bak kate en halim..plan yang baek akan dapat peksanaan yang baek..insyallah..tggu mggu dpn ye..saat ni aku rse cm da xtahan..xtahan..nk nk nk..tdo..letih woo..bgun pagi..jumpe lect..leas abes kol1..ni nak adap kelas malam pulak sampi kol11..mereng mmg mereng..xleh nk keluh kesah banyak sangat..terima je sekarang ni..ape yang kita mampu kita buat..

Teringat satu frasa lagu’ BEGITU HIDUP INI TIADA YANG ABADI, YANG PATAH TUMBUH,YANG HILANG BERGANTI’..miahahha,,soang minah ni dok sebla aku..melalak lagu neh ah..aku pon cm mamai mamai ubi trus layan je..miahahaha..menarik tang frasa ni aku sgt setuju..xde yang abadi dlm hidup..yang mane pergi akan ade gantinya,,korang pecaye x aku cakap..kejap je kita igt mende tuh..lame2 lupa..sbbnye…kita xpraktik..xapply..so cmne nak igt..same la cm belaja..kalo blaja je sungoh2,,stay up smpi pagi..tp pengisian kita kosong xde gunanya bai..buat benda yang berpada dgn diri kita..tak lebih tak kurang,senang cakap sederhana..miahaha,,

P/s: selamat besday kat mmbe aku sapik..bln 3 rmai pulak rakan2 terdekat punya besday..berderet dlm list(hadiah tak disediakan)..so cm sekadar igt n wish oke la tu kan..miahahaha..


-besday aku sape2 tlg belikan aku pengetip kuku..miahaha

1 comment:

nattOchan~ said...

hahaha....jeles eks aku de pengetip kuku yang dibawa kemana2 ..hak3<---gelak jahat!