May 28, 2009

semua tergendala

sedang menghasilkan mutu penghasilan.ditambah pula dengan kerjaya semasa cuti.haha.nantikan entry aku akan datang.modem di rumah masih rosak.so jarang2 sekali on9.oh ya.sebelum terlupa.aku berterima kaseh sangat kepasa sang rakan2.nana n macho menyambut besday aku pada hari itu.sgt terharu dan fun sangat2.terima kaseh lo.ujung minggu ini akan ke rumah pengantin.sahabat semasa sekolah kawen dah.see u guys!
p/s:pergi sekolah munshi kutip data utk tesis aku.yeah.wish me luck!

May 5, 2009

panas melampau

maap.tak de kene mengena langsung tajuk aku bg.haha.peduli ape kan.Semester break da bermula.rase hidup kat rumah lak.dah agak lame balik.memandangkan cuti2 yang ade tak berapa nak panjang.aku batal je hasrat nak balik.tp kali neh semestinya aku balik.wehaha,tak kira la rebut taufan ke.sejurus selepas paper last aku.tiket pon cepat aku da angkut.takut kehabisan.pukol3 ke kl dan pukol5 penerbangan ke Melaka.bapak ah.naek flight.mate pon tak bole nak pejam,ssungguh susah nak tidur.tdo hape petang2 macam neh.tp kalo dah tertidur kelak tak bagun lagi pon.ape lagi.melawat ape yang patot.dari blog ke blog,mespes,facebook frenster sume aku selak.bukan buang mase tp penohi mase lapang.puas sudah buat linear programming.belum kuasai sepenuh nye.tp bia la aku behenti dan melihat2 ape yang ade.malam ni kan ade.selagi tak stat paper selagi tu la stdy pon ntah hape2.cmtu la aku.last minit stdy.tak penah nak insaf lg suka adelaa.haha.budak umah pon da sebok kemas2.sempat jugak bg aku megi kering ruski.haha sedap,buat macam makan mamee.gila dok mereka.inilah hujung2 sem.barang2 pon aku da humban pegi stor.memndangkan taka de oang nk datang jemput.kesian x.haha.encik roslan ayah aku sgt busy.tp make sure aku pesan ayah aku.ni kalo sem last ayah tak jemput mmg aku hangin.mane nak baling barang2.menimbun.gelak bapak aku dengar.tak pe lah.naek bas pon oke jugak.rindu family bukan kepalang.ya-ALLAH.cepat kan mase untuk esok hari dan moga aku menjawab paper TMC dengan jayanya.amin ya rabbal alamin..(amin laa ape tercanguk lg!)

p/s:cakap pasal canguk,teringat mmbe aku soang.ktoang panggil die ‘canguk’..da mmg terbiase.sbb die mmg suka melopong kot..=))




bilik tido.selamat tinggal.

cuba tgk bas yang buruk ini.haha.

signboard.haha






untuk informasi terkini.sila klik disini

no drink,no drug,no sex


flyers ini kiut,


sunway lagoon,mahal gila tiket baii.party!


mai la penang,on my besday tuh dis event..miahaha


p/s: keluarkan peloh la ape lg.badan sehat,buat aktiviti cerdaskan minda cergaskan badan,..=)..ini saje untuk entry kali ini..entry akan di uplod esok lusa..ketika aku di rumah!..perkara paling best adelah pulang ke tanah air..weeehoo!

Align Center'mati hidup kembali'
(butterfingers)

sehari sebelum balik

hey ho
ah lege da punggah semua brg2..entah berapa tonne aku punye barang..yeay esk lepas exam bole chow melaka
xsbrnye!

p/s:stdy untuk last paper,agak memberangsangkan otak.gila ah!

May 4, 2009

malam

hey ho,
nk tdo err err
i'll dream of tmorrow paper
wish me luxx,insyaallah
wink*

p/s: sapu minyak angin kat perut =)..light off

May 1, 2009

rottwr v146

majalah edition seterusnya dah keluar.v147 pnye.try cari di kedai2 buku bedekatan.sgt limited pencetakannya.utk lokasi aku try usya kedai cina dpn kampus tu.die satu2nye pembekal area sini.so sape berminat bole try tgk.jgn beli kalo anda xpaham ape dalamnye.mcm terhina lak rase..=)

p/s:ini pagi bukan petang,bgun pagi mesti mandi baru muka berseri,pakai sari,cantek xterperi.lari dan terus lari.chao!

merchandise


band yg psyhedelic dgr cite tee's mereka byk da sold out.design by the band members.sgt kreatif.so untuk ape2 event or info sila klik sini

p/s:they will perfom in melacca.gagaga on 17th may.dpt pergi sbb i be there.cuti kan.finally jatuh jugak event2 yg dibuat pd semester break!dansa lantai lokal kita.

flyers-ke-udara

bosan hujung minggu yep.ade solution for all giggers.tercari2 ye.here serba sedikit info.agak kurang dari segi content.tp sangat berguna.hehe.check dis out yeh!




for hardcore fan!second combat perfom!aku taw ramai gila peminat die kan kan..ehehe..hardcore!


Align Centersana sini seni..ha tgk la..byk band perfom,masuk kne bayar venue kat jln hang jebat.check dis out guyss!

let have fun!yeah pesawat n hujan are performing.cineleisure damansara.masuk free kot..eehee

is coming soon..maseh temporary flyers..tggu yeh!

dan pagi semula


dalam banyak2 cite yg belaku.haha.aku nk tergelak ngn ade la soang neh kan.so aku menjurus kepada general mentality.kebetulan last exam aku ke kedai.mencari2 mag favret aku.hell yeh.ade yg last keluaran.dengan tiba2 aku dgr.'eh gal neh muka bese2 je,xla lawa mane pon'..'muka cmni pon bole masuk band neh'..haha.aku juz tergelak sinis sambil memandang.oi kau ingat muka jambu2 macam acha septriasa jeke bole menyanyi.ape bodo punye statement.nk je hempuk kepala kau dgn majalah kat tgn aku tu.muka kurang tak de masalah la untu scene2 mcm neh.laen la mainsteam,manusia cantek je rembat buat artis rakaman.ape lancau cmtu kan.tu la kau mmg da terpengaruh.masyarakat mmg da tepengaruh ngn muka yg hebat2 cantek2.tp habuk pon tarak.muka cantek tp hati bau longkang watpe kan.hahaha.so aku xkesah la muka die mmg xlawa ke.asal music kau perfom ade talent.bile talent die ketengahkan oang akan suka,sapot,tu namenye menhargai.jgn pandai ee suka la lgu neh,bpk lu cina la!(tunjuk jari tengah) benci dgn kata2 kosong oang sekarang.ramai dah jdi anjing media,tgk oang buat kau pon nk buat.padahal xtaw benda pon.pigiidahhh!jgn sebeuk nk bercerita kalo ilmu yg nk kite cerita maseh kurang di dada.enstein pon buat rujukan dlu seblom menulis.

p/s:mungkin ade yg nak kate aku kolot,pemikiran ortodoks..rebel memanjang..its oke..sesuai dgn tagline aku 'i have my opinion,u have yours,,dun have to like mine bcz i dun like yours!..
Ah stuck sunggoh pale otak.ntah ape jadah la nota2 neh.tempat pon a mcm tak de rupa.balik kua,baling baju,hempuk sana,hempuk sini.mmg da cm pajak gadai kedai ah tiam laaa.shitman!tak best sungguh malam neh.rase nk hentak kepala kat dinding.eh bukan.rase nk kelua bejalan.nk tgk oaang ramai,shopping complex, manusia,bising,lompat2.damn!really need it now!now!..plz take me there.kalo boleh kan.tak apalah eza.berape hari saje lag ink finished up this mess.this exam.this semester.sigh*.rumah jgn cakap la kan.hari2 bole cakap aku mimpi member in da house.haha.ALLAH bring me strength of this.im afraid of this sick!and tomorrow will be shine beside me.smile*

Gangguan fizikal:
1. Im off my hp.he keep on calling,it sucks!aku xsuka kau,pegi mampos, ALLAH keep me away from him.for my own sake.(I rename him so badly) moga tuhan ampun dosa aku =(
2. Writing this entry.over excited!
3. Rantai rasa lapar.aku da makan but then rase lapar lagi.lupa bace doa barangkali.
4. My super duper man is coming again after a month hilang ghaib.pasneh ape crite tahyul die nk cerita ntah.tp relaks sket.stressless bila besama =) hahaha


igauan igauan indah enak mentertawakan mimpi, pada hidup yang ngeri sentiasalah menanti
(Lin, KAMI the movie)

p/s: romate aku pon perasan aku da tgk movee neh for a 2nd tyme.peduli ape kan.haha.eza mmg gila tu je die bole katekan pada aku.yes I am =))

jangan tidak

Haha


Fuhh kiri fuhh kanan .ayat terhebat mengalahkan pak jampi bace mantra.tulang punggung mmg rase sakit beberapa hari.kemungkinan osteoporosis akibat kurang meminum susu ibu semasa kecil.ah ape jadahnye hal neh berkaitan.lupakan saja.kurang vitamin barangkali.keletihan 2,3 hari menjadi jadi.moody tak menentu menjelaskan ketuaan wajah.ah ah.mane lg pengawet muka.mane mane.ah mungkin xperlu semua itu.tak perlu.life without stress.opss.kurangkan.kalo hidup tanpa stress mana mungkin laksmana hang tuah fed up mengorat puteri gunong ledang kan.haha.uh uh.its start a month again. kala ini.ke toilet dan mendapat berita.dan itulah yang dijangka.mentruasi hujung bulan.hujung bulan seperti kebiasaannye.puas menambah bekalan takut xcukup.pesediaan sume dah ade.dan sebentar td.keluar.tepat jangkaan hati.overract sgt ke.haha.neway sekadar pemberitahuan pengenalan.kepada yang tak memahami harap byk bersabar.

Dengar cerita kedua2 my sis dpt hadiah besday.maklom jatoh pada bulan yang same.haha.excitednye semua ye.

Dhaya punye cite

Dhaya: wey taw x aku dpt ape dri bidul?

Aku: ape2?

Dhaya: die bg flipflop roxy sebjik

Aku: ish bia betul

Dhaya:betul la.die dah call nk saiz ape,nnt balik bru die bg

Dan soang lg

Ida: haha sukanye

Aku:nape?

Ida: dpt slipar bidul bagi

Aku: yep,same mcm angah ke

Ida: yep

Aku: pelik die dpt voucher ke

aku tgh Typing msg to bidul: wey jgn lupa besday aku.paling kurang bg handbag ye.

5 minit kemudian, my mum tepon mengatakan mmg betul.ehehe.yeay!blanje ek nnt.xsabar nk balik!(bidul dpt byk income dis month dats y die beli adiah.ahaha.)

p/s:tgh cite keliwon kat tv3 pasal antu kubor.makk aii tebalnye make up antu die =))