May 1, 2009

dan pagi semula


dalam banyak2 cite yg belaku.haha.aku nk tergelak ngn ade la soang neh kan.so aku menjurus kepada general mentality.kebetulan last exam aku ke kedai.mencari2 mag favret aku.hell yeh.ade yg last keluaran.dengan tiba2 aku dgr.'eh gal neh muka bese2 je,xla lawa mane pon'..'muka cmni pon bole masuk band neh'..haha.aku juz tergelak sinis sambil memandang.oi kau ingat muka jambu2 macam acha septriasa jeke bole menyanyi.ape bodo punye statement.nk je hempuk kepala kau dgn majalah kat tgn aku tu.muka kurang tak de masalah la untu scene2 mcm neh.laen la mainsteam,manusia cantek je rembat buat artis rakaman.ape lancau cmtu kan.tu la kau mmg da terpengaruh.masyarakat mmg da tepengaruh ngn muka yg hebat2 cantek2.tp habuk pon tarak.muka cantek tp hati bau longkang watpe kan.hahaha.so aku xkesah la muka die mmg xlawa ke.asal music kau perfom ade talent.bile talent die ketengahkan oang akan suka,sapot,tu namenye menhargai.jgn pandai ee suka la lgu neh,bpk lu cina la!(tunjuk jari tengah) benci dgn kata2 kosong oang sekarang.ramai dah jdi anjing media,tgk oang buat kau pon nk buat.padahal xtaw benda pon.pigiidahhh!jgn sebeuk nk bercerita kalo ilmu yg nk kite cerita maseh kurang di dada.enstein pon buat rujukan dlu seblom menulis.

p/s:mungkin ade yg nak kate aku kolot,pemikiran ortodoks..rebel memanjang..its oke..sesuai dgn tagline aku 'i have my opinion,u have yours,,dun have to like mine bcz i dun like yours!..

No comments: