Jul 30, 2009

dah sampai melaka

kol8 pg gerak naek kete ngn sikin dan shikin..name same tp ejaan laen..terus ke seremban..pecut gila minah neh bawak..kol10 da sampi seremban..hahaha..cari car park then aku pon terus cri tiket ke melaka..naseb baek kol10.30 pnye xjalan lg..lege..opppss aku terlupa sesuatu..sekali lagi aku tersilap percatura..aku da janji ngn pakcik aku nak teman die balik kelantan anta wife die nk bersalin kat sana..die ajak teman..aduuii aku lupa sangat2..aku terus msg die..nurul ikot taw..aku ckp mmg aku nak ikot konfem..tp masalahnye aku da sampai melaka..damn..aku mmg da buntu..tibe2 busu sebla mak aku call..'heloo nurul da balik ea..upsi cuti kan?'..ye aku jawab..busu nak balik esk..lame tak balik kampung..aduiii...aku dalam dilemma..nk jumpa busu or nk teman pak bik balik kelantan..sungguh aku pening..mak aku cakap terpulang la..tp mak aku cakap last week kan sebla bapak aku buat kenduri..so aku da jumpe pak bik aku..tp busu sebla mak aku neh aku tak penah jumpe..aritu die datang upsi aku balik melaka..da la tak dapat jumpe..aku rendu kat farth gak..ade laa 3 bln xjumpe..nenek pon balik esk..seronokye..so aku pon telah buat keputusan..aku tak ikot pak bik balik kelantan tp aku jumpe busu..sabtu ade kenduri kawen kat kampung dan aku nak jumpe membe..harap2 bole jumpe sebab da dua kali die trun melaka asek xde peluang je nak jumpe..hehhe..ahad pulak kene pergi putrajaya..sedara punye rumah..kawen lgi..so kene la pegi..

p/s:cuti cuti cuti

No comments: