Jul 6, 2009

kelaka

yang sedang drive,sang melat

haha,saje nak cite ha pasal mbe aku soang neh.td ade la insiden yg agak kelaka lepas ktorg daftar fakulti.sume nk bali brg msing2.so decide nak mkn tgahari dulu.oke2.pergi mkn ikan bakar yg sdp tuh.da tak sbr pnye pasal lepas park je kete trus je kami msuk kedai tgk2 lauk.mmg mse tu rse lapau sungguh tak sedar le ape po.tibe2 melat bising2.apehal?alaaa salah pki slipar.sebla laen sebla laen.punye la kakak belakang tuh terkekeh ketawa.die tahan je tp part aku la lg best.gelak pecah perot.aku mmg cm tu kot.kesian melat.xpe2.kover baek pnye pegi tukar sandal.kebetulan mmg slipar die byk.mmg tak perasan.sbb da npk nasi nafsu pon tak bole kawal lg ho.pape pon semester baru nak bermula.akhir sini.perot mcm memulas nak berr..pastu tdo..chow!

p/s:mate mengantuk kalo tido sure kelas akan terskip dengan otomatik..wuhuhu..thnx melat!

No comments: