Jul 28, 2009

pagi

8.28 am-bru siap slideshow pasal conservation dan preservation.let nak harini.submit dlm cd.60 slideshow sip video.ahh.byk gila.alhmdulillah siap gak akhernye.kelas pon kol2 jap g.nk kelua jap beli barang dab ke bank.cucuk duit,hahaa.past 2,3 days mmg sgt tensi.berikutan test2 yg bakal datang dan kekurangan mase nak manage ape yang patut.celaru,serabut.hari ini ade presentation pasal number theory dan tak taw la grup aku kene ke x.sbb lect ckp die akan pick randomly je.so sedia.cuaknye.dlulu buat FILA(facts, ideas, learning outcomes,action plan) chart untuk scien method je.ni math pon kene apply.haaii lg la pening.bila noombr nak gabung ngn ayat2 sedap..mmg beruban la rmbut..MESTI BOLEH!

p/s: sakit kepala semalam buat experimen pasal sound pollution,enviromental sc.gila ntah.mengira kenderaan kat tepi jln besar dan guna alat penyukat tuh.haih~

No comments: