Jul 4, 2009

terkilan sikit =)

lame tak menulis smpai ade membe aku pon sedar.kat ym pon salah typing byk.tgn da keras woo.mane taknye dok uma pgg mop bukan sentoh keybord,keypad phone byk la.haha.tak sangke coti pon da habes.so i've to go back.esk ahad maka berambuslah aku dari sini.ikot rse hati tak nak balik.tak taw kenapa aku rse for this semester.huhu.maybe my bestfren ade sini kot.dulu bole hangout shoopping weekend now die takde.i'm gonna miss u taw.alot!alot!.haha.maybe pasneh sms la tnye kabar,cerita hot ke,hehe.

haha.aku pon tak taw ape lg nak sumbat dlm beg.ternyata mmg byk la sgt bebarangnye.seingat aku dlu balik takdela brg byg sgt tp neh.haha.besar gila baban beg.tak taw nak ckp cmne.aku da reduce mane patot da but still byk.=(

cerita pasal malam tadi sgt la bengang.last week pegi jonker ngn nana.aku npk la satu spec neh.mmg cool.ati mmg da tesangkut abes.tp dsbbkan aku pk 5,6 kali so aku decide hold dlu.tak belila tyme tu.then satu malam aku mmpi spec tu balik.bodo kan.so pg tu aku ckp ngn mak aku.jom pegi jonker,nk cri spec tu smula.ade ke tak.hahaha.smpai2 je aku pegila cri kat kedai dlu tu.mmg takde.satu jonker aku pusing dan mmg fed up gila.letih cari.lastly tak pela tak de rzeki aku kot.trus sms nana!dengan perasaan hampa.yg bestnye nana ckp if die jmpe die trus gtaw aku then beli if aku setuju.hehehe.thnx alot babe.

p/s:bru lepas anta angah balik,gagaga,esk my turn lak..wuwuwu

3 comments:

Nanna John said...

Yeah! I will help you! Good Luck new semester!:) kirim salam nora and emy ye!

noya said...

wslm nana...
lame xjumpe kaw....
huhu...
ble tah lg leh jumpe....
hhehehe....
ckp pasal nanna john kt page eza roslan lak...
halal la ek eza....
hehe

eza roslan said...

bole2..takde hal la nora hehe