Jul 28, 2009

walkietalkie

menyampah,tu la rse sekarang sbb da bape kali aku ke pejabat nk masuk streamyx kat uma sewe neh.mggu dpn mguu dpn.bapak die la.aku nk tgk mgu neh ade ke x.die xconsider ke student nk wat keje.ape barang kalo xde internet.bukan senang.bukan nk bergantung kat buku.yela selebihnye aku pon akan chatting dan buat pape yg patut.tp mmg bosan la kalo setatkat pagi2 je dpt serpihan2 wireless kolej depan.shit!.tu manager rumah sewe ape ntah nape development die nak je aku terajang perut buncit die.yg incharge pemasangan.mintak no tepon tp tak tepon,xpasang lg!taw la kami student dan dengan senang2 korang buat janji.igt kami byr dengan pasir ke.bebal!.so buat mase ni mmg merempat la kalo nk buat assgmnt ke, bermain internet ke.uma kawan2 lain yg jadi mangse.nk wat cmne lg kan.sakit hati je.

so aku nk cakap ni je 'walk our talk'..'cakap tak serupa bikin'..mcm mane org nak hormat.bodo!

2 comments:

a s z s e l l a g i n e l l a said...

ko dok mane eza..
arked ke bhtera terrace?

eza roslan said...

bahtera terrace..sakit ati je xde streamyx..lambat naw pasang..ko dok arked kan..best la ade tenet..kan kan