Aug 14, 2009

aku tak kisah bila,

  • oang cakap aku perasan
  • mak aku kutuk2 aku..sebab aku taw kutukan mak aku sangat berguna
  • kawan nak mintak tolong, akan cuba menolong tp mesti belanja makan
  • oang cakap aku gemuk, sebab aku taw aku lawa..aku suka kau diam!
  • ayah aku pegi keje bawak kete dan aku nk kelua tak dpt pakai kete sebab bukan kemane pon,cari rezeki
  • biar je bilik aku sepah,serabut sebab aku taw aku tak sedia lg nak kemas
  • hari2 kene berak,tu suda kemestian
  • makan telo ngn kicap sebab mmg kene catu makanan(duit takde)
  • kita gilir2 buat keje, sebab nnt aku takdela rase iri hati sangat
  • adek aku pakai semua baju2 aku, tp make sure baju yang aku da tak pakai dan dengan keizinan
  • haziq tumbuk pp aku sebab die memang budak2
  • berkawan banyak, tak salah
  • nora buat muncung (gado ngn xxx)
  • nat merajuk (mengade2)
  • linda tengah bengang (tempat die tenet tak laju)
  • ade oang nk belanja aku..tak menolak..trus je ckp oke..haha
  • belanja lebih untuk majalah aku
  • shopping kasut, sbb mmg kene pakai
  • lagu kat radio tak sedap sebab aku jenis bole terima keadaan tu
  • hari2 sapu lantai, rutin
  • maen2 rambut kembang dan kusut aku
  • nak belikan aku hadiah mahal2
  • bukan aku yang kene kuarantin..nauzubillah minzalik
aku kesah kalau,

  • berus gigi da kembang kene tukar secepat mungkin
  • tak mandi pagi
  • oang cari pasal dgn aku
  • syampoo takde
  • adek aku mintak duit nak beli topup
  • selesema yg banyak hingus
  • sakit perut melampau
  • tak gosok gg
  • oang mungkir janji
  • menganggu privacy aku,
  • ade kepochi yang memualkan
  • bilik berhabuk, toilet berkulat
  • haziq menangis tak tentu pasal
  • mak suruh aku jemur baju..aku tak suka
  • ayah kawin lg..gahahahaha
  • oang pendiam mulut ade emas
  • channel radio dlm kete tak jelas, jalan jao2
  • ade oang pijak pale aku sebab aku pendek
  • aku rse nak nangis aku nangis
  • nat tak bg pinjam pencuci muka (aku curi2 pakai gak aritu)
  • nora beli benda mengarut (penasihat die)
  • linda bersin (femes jap aku yang sebla die)
  • keling jiran aku ajak raye deepa uma die..aku geli
  • kelua berjalan2 walaupon naek kerete dengan tidak memakai seluar dalam..rase tak konfiden je..miahahaha
p/s: sila lihat senarai atas, aku je ade

2 comments:

nattOchan said...

kantoi!~
pkai pencuci muke aku tnpe izin...
ish3...
raye2 nnt kne mntk halal r dr aku...

eza roslan said...

ala aku da mengaku taw
heheh
nnt xyh la bwk pencuci muka bg ko kmudian hari nnt
huk3