Aug 27, 2009

berbuka lagi

ah kenyang. harini berbuka sungguh simple dan mengenyangkan .syukur alhamdulillah selepas puas sementara nak menunggu berbuka puasa macam macam aktiviti dijalankan antaranya membahan membe aku di facebook. semua pulak yang tukang komen jenis makhluk bertanduk. ha pe lagi. puncanya hanya sebab saling puji memuji antara dua sahabat. masuk yang ketiga mula melalut. haha. sedap. semua layan kepala gila sebelum berbuka. aku yang penat bru habes kelas hilang serta merta melayan ragam oang di facebook. kelakar pon ade. tersenyum aku. kadang kadang tergelak panjang. time kaseh la kat linda housemate aku yang tolong beli makan semua. nak harap aku balik kelas yang abes kol7 jgn harap la. puas sangat belajar chapet baru. logical proof. wahaha. at least now i know how to proof a thing. gahaaha. hebat x. semua tu sgt trivial. tak hairan la sape yang buat theorem tu semua kepala botak botak. so now aku mcm da kenyang cepat sebab aku tak taw kenape. esok nk pergi UM. lepas kelas. saje saje nak menebeng kat sana. weekend. kesian linda nnt die berbuka soang soang. emm. aku balik secepat mungkin eah.

p/s : dulu aku da belaja subjek discrete mathematics neh. tapi disebabkan terlampau pandai aku amek lagi sekali. jgn buat pasal mcm aku ye. aku bukan bole jadi contoh.

oh ye aku letak status kat facebook " senyum-senyum " ahahaii kenape lak eza?

" Today, give a stranger one of your smiles. It might be the only sunshine he sees all day "-p/s i love you novel thank to syahrin for pinjamkan novel neh. miss you so much!

No comments: