Aug 20, 2009

gatak tekak tapi masih boleh menulis


"bulu ketiak da panjang! " ( semua perempuan dalam dunia mesti paham)


bulan puasa bakal tiba. sabtu. konfem. jgn ponteng puasa, curi makan. insaf. sape hantu yang mcm menggaru tekak aku?dem gatal sial. mmg gatal tekak. saat ni la aku rasa orang yang gatal mcm mane. hahaa.

shit.tekak kering.da lame mengidap penyakit batuk.tak kurang.hanya bertambah.bahana kuat makan ais punye pasal.kalau bole dengan ais2 nk kunyah.bila suara da cmneh sape2 dengar pon bole horny. sumpah. macam ella pon bole kira la.tak kisah. tp jgn cakap suara aku mcm jay jay pulak.

oh ye, ade terbace note salah seorang ahli kawan dalam facebook. putus barangkali. tp die ade menulis percakapan atau perbualan aku tak taw la. tp mmg best membaca. tp sedikit sedih " perangai die mcm pukimak" die ibaratkan kat ex-gf die. apehal neh? mcm la ko tak lalu kat pxxxmak ko mase lahir. tu mmg fitrah kan. bila suka mcm2, lembut lidah mcm kapas manis je ayat. bila da break, mak aih,,semua sebut. haha what a shame on you. very shame.

aku yang mcm blur-blur membaca note tu akhirnya paham jalan cerita. wahaha. finally. die tuduh ex die gne cara halus? im not sure on that phrase. masing-masing punya hal. aku tak campur.

oh again malam ini banyak yang perlu diatur, buat. facebook tetap facebook. pantang nampak notification merah. sure klik. padahal aku rase macam da nak mati. cough* cough* cough*

then im seriously..it should be the last part. shit.

p/s : ape ubat batuk yang elok? give me a suggestion. jgn pil kuda suda =)

No comments: