Aug 25, 2009

hari ini hari biasa

hari ini hari biasa aku. biasa je. macam selalu. haha. pagi td aku belek belek gamba membe membe. ade idea sedikit untuk mengedit sambil sambil aku jeling nota teori nombor. congruence modulo. aii gerun macam nampak antu. doang cakap soklan true false je. haha. lg tambah semangat aku belek nota (belek je). tenet pon mcm cebai. tak laju sangat. sangkut sangkut. so pos entry pon da kira lambat. aku pon mandi lambat. semua nak lambat. eza eza. ha balik semula cerita tadi. aku edit pastu aku uplod kat facebook pastu aku tag sape sape dalam gamba tu. hahaha. gasak la. kalo tak nak bole remove tag ye. btw, ni la hasilnye. macam nasi lemak muka soang soang. masuk lab. kepala pon pening pening sebab kuat sangat menjawab ngn lecture. haha. apa apa pon kami dok depan. wahaha. berjaye!

(mak aku pesan seenyum npk gg lg lawa, tangan kotor pegang air longkang. tu pon nak kaji. pelik)

dari kiri nora zen, natt, haslinda, aku. sopan-sopan hendaknye mereka. wahaha.kalo dapat student mcm neh lame da aku libas. dalam kelas bergamba. teruk sial. pegi sekola tak payah la bawak henpon. dulu aku sekola tak de henpon pon. ape pulak? budak budak sekarang sangat manja. bagi aku la kan, bg henpon lepas SPM. senang. tapi tak semudah itu. hmm

p/s : terima kasih henpon baru yang sangat tinggi megapikselnya. gahaha.

3 comments:

nora_ezora_infzea said...

haha...sgt suke menjawab kan kite...tyme buat experiment blur2...hua3....
result salah men timbang tara lak....

Anonymous said...

hehe..letak ler linda je..ni haslinda..

lingling...

eza roslan said...

sx skala
ape salah haha

nora: kita mmg. suka memekak sakit ati lect tu