Aug 11, 2009

selasa

dapat jugak serpihan2 wireless bodo neh..nak harap streamyx yang da bertaun aku tunggu tak pasang2..cilaka, bape kali aku nak nk dtg pejabat macam mintak sedekah..'tak ape,awl ougos kami pasang'..ni kan da ogos la bai..lupa da ke..duit kau da kaut tp tak pasang2..hangin la satu badan..hp yang adek aku pos da sampai semalam..bahagia sungguhpon hp nokia biasa je..tak de la nak pinjam2 mbe2 lg..hp ckin aku pon da pulang tp keychain mami poko die je aku tertinggal dlm beg satu lg.,hari ni dlm kelas bagi je kat die..time kaseh la kasi peminjaman hp kau..semua gara2 aku byk tersilap percaturan mggu sebelum cuti..hp canggih rosak..buntu..dan cuti yang tiba2..hahaha..habes da pon cuti dan mula la saat2 nk belajar.,mcm bru stat semester je..nak mati ke..

malam td:

aku hnye bergantung pada nombor2 dlm simkad aku..no masuk xde kelua name..serius aku mmg tak kenal..so ni la mase nk pekene aku kpd kawan2 yang tak puas2 menyakat..takpe2..kepada yang tak aku kenal soklan stendet la kalo msg 'sape neh?'..maap le sbb mmg no korang sume da takde..bukan tak ingat beb..sori sori..so sebab malam yang bosan dan takde hiburan internet yang jd habuan aku terutama facebook,ms,ym..malam rase lambat..bukan da addict tp da terbiase..cuba korang kene..sure terkangkang la..

pagi2 buta:

sebab aku da tdo awl kol12.30 then mmg tebiat aku bangun awl..tu la dapat serpihan2 teknologi wireless hasil kepandaian dan keerdikan akal oang upsi buat wifi doang..hahaha..seronok2..tp pukul2 ade test..muka pon berminyak lagi..hasrat hati mmg da stdy..tp nantila..tggu aku sedia dan bace doa penerang hari..nnt aku bukak note teori no yang lme gle aku tak bukak selepas cuti seminggu..waahhaha

tengahari sikit:

makin la panas kene simbah dek matahari pagi..byk vitamin dan..tutup kipas menyapu lantai..sial byk habuk, hari2 sapu pon tak hilang..

p/s:dengar cerita mat top mende ntah tu tak mati..tembak salah oang..@#$%^&..mmg tak paham..badan da melekit,air liur pon ade sisa2 lg sebab aku hanye ke toilet untuk membuang,terlupa basuh muka..

dengar lagu jejaka idaman-raja ema, zaman2 mak aku..mak dengar neh tentu suka..mula la keluar carita cinta2 ngn ayh..hahaha..

'mahuku bukan kerana paksa
senyum benar2 rela'

bait2 yang terngiang2 pgi2 hari..cilaka, nnt bole bwk lagu neh..sekali sekala ape salah..bajet moden sgt ke?maju ke depan?tidak2..semua aku balun..sape cakap yang lame da tak bole pakai?we are going to the past! semua! cuba kau lihat2..

tengah cari2 satu tshirt, nak npk vintage! tu biasa,naluri perempuan =)

No comments: