Aug 13, 2009

sweet dream, no more nightmare

sweet dream, no more nightmare satu frasa yang kebetulan dan kerap aku sebut..loghat melaka mmg tak ilang..samdol nye doang! hahha.penat sangat sebab pegi meriahkan majlis pesta konvo(oang nak konvo aku sibuk2)..haha..membe2 ajak tgk faizal tahir perfom,wahaha..layankan aje..janji kol8.30 tp kelua kol9..sampai2 terus ujan lebat..pegi kelua duit dulu dan kemudian tgk2 gerai2..banyak gak..tu semua nak kasi habes duit..aku bajet takmo beli pape hanye nak serah tenaga kat faizal tahir..wahaha..tidak2..pperfom yang best tp sambutan agak hambar..takut bahana h1n1 barangkali..atas rumput belengas pon maen tibai duduk gara2 nk bg vip nampak..duduk?mmg tak menyeronokkan..sebab lebih kurang macam hadir kenduri berkhatan aje..kurang fun sebab crowd mcm cilaka(budak upsi al-maklum) so aku hanye2 bertepuk tangan saje sebab mmg abang botak dah dari mula2 aku da terjumpa..dan sampi tamat la aku nampak muka die..hahaha..seronok2..makin licin kepala kau ye..huk3..anyway aku malas nak cerita lebih sebab aku da rase nak terkencing sangat2 ..opps sebelum balik sempat la minum kat kedai ntah name santai..santai jugak laaa..mbe oder ketiow kungfu..rase mcm nak mati je..tak kaw! n sesungguhnye tak sedap..tp limau panas die sedap!

p/s: mood: BENCInta-faizal tahir yang memang rawks dan kiut(dari jauh laa)

4 comments:

nattOchan said...

ngeh3....aku da agak da...

sure psl abg botak ade ditulis skali...

bukan Faizal Tahir je kan...

hihihi...

p/s:botak nyer...

eza roslan said...

tu wajib..
hahah
baru intro die
huhu

nattOchan said...

chettt!!!~

mane video abg botak ko???

eza roslan said...

nnt..belum uplod