Aug 23, 2009

taadaa!

( mood : eza malas-malas, tak mandi lg. haha. )

new look !


dpt jugak baju baru untuk blog aku. haha. bangun awal mcm biasa. adui ade satu cerita kelaka. malam td. kol1 aku da terjah katil kiut aku. letih so tdo awl. tiba tiba dalam lena aku, aku mcm bermimpi yang aku neh g jalan-jalan kat satu tempat. emm tak pasti kemane. tp yang bestnye semua mmg excited tahap ape ntah. byk gila energy aku. siap melompat-lompat. apehal? adui, tp aku tak pasan la sape yang turut serta. tp yang pasti mereka adelah jejaka-jejaka. heh. tapi yang pasti mmg mcm membe la. pastu aku mimpi dpt msg.

" da bangun sahur belum" aku yang blur-blur neh terkejut terus bangun. bukak lampu. tiba-tiba aku rse panas. lajukan kipas ke tahap 5 (serious aku tak taw apehal bole cmtu) mcm gila kot aku. sejuk gila pulak. aku switch off smula lampu dan tgk hp aku. aik, takde msg masuk pon. mimpi ke aku td? eh eh. adui. sial. mesti tido tak bace doa. eza eza. hahaha.

sesuatu tak aku jangka berlaku,

aku dikejutkan dengan bunyi msg masuk sekali lg. oh kali ni aku check mase pulak. pukol 5.22 pagi. hahaha. msg yang berbunyi

" oit, tak bangun sahur ke? " hahaha. kalo ni mmg betul2. tp tp disebabkan aku yang liat sgt2 nak bangun even aku bole bace msg lg, aku bia je. tak larat nk reply. lantak la. aku pon dengan mamai2 tido. sampai pagi baru aku rase sejuk sampi ke tulang. tutp kipas bukak tingkap. ah nyaman sunnguh. (dlm ati berkata nasib baek loji indah water tu tak berbau)

oke bukan tu masalahnye sekarang. untuk dalam mimpi aku dapat sesuatu yang lebih awal dari biasa. kan best if we know what will happen in future. 2, 3 ari ke. haha. alamak mendayu le pulak suara si jipie neh. adui adui.

" What you need to know about the past is that no matter what has happened, it has all worked together to bring you to this very moment. And this is the moment you can choose to make everything new. Right now "

p/s : ah diskasyen kol12 neh. tak rajin? due date pon aku tak tau bila. buat je dlu. at least ade progress dari tak buat pape. tp aku mmg blurr. bebal jugak kepala. biology goo!

3 comments:

nattOchan said...

asal ko letak gamba pesen cm2..

takot aku tgk...

takot mimpi ngeri...

huahua~

nattOchan said...
This comment has been removed by the author.
eza roslan said...

wahaha
nape tkot?
takde ape la