Aug 28, 2009

tengok tengok

oh yeah. da berjaye makan. kira sahur ke kalo makan kol11.30? emm ye kot. bagi aku la. tkot tak bangun. dengan pantas kilat aku buat telo dadar. yeah. harini punya garing. emm berselera. lauk tadi pon ade lebih dan nasi juga. emm makan aje la ape yang ade. seronok berbual heart to heart. bukan ape. kadang kadang name je selalu jumpa tapi tak la borak yang sentap2 punya kan. ehe.

aku da berjaya dapatkan cita yang dulu aku penah tgk sekali je. ye sekali je. tengok ngn adek aku. cite neh cite filem indon. emm tak la femes pon. tapi aku minat jalan cite die. tempat yang same lebih kurang sampai ujung cite tapi mmg best bagi aku. sambil sambil membukak youtube , jenguk jenguk mane patut aku dengan selamba menaip " andai ia tahu " ah yes . ade. dapat. ade sepuluh part. donlod semua. dapat aku tgk malam ni. dengan pantas aku aku ym adek aku yang kat UTM tu. jgn jeles. aku jeleskan die aku ckp aku da dapat cite tu. yeahha. sape belakon? marcell (rio) n rachel maryam (renata). soang serious (rio) soang gila gila (renata) jumpe kat dlm lif tersekat. standet la kan nk kasi sweet moment. wehehe. dah cerita indon ujung mesti ade kejar kejar. pakwe kejar makwe. nk lari naek ketapi konon. last2 lelaki tu ttup muka (frust) aleh2 makwe kat blakang peluk die. romantik x? gahaha. aku bkn suka part tu tp part last die cakap aku ingin mencintai dan dicintai sepenuh hati. lelaki tu jawab aku lah orangnya. gagagaga.

p/s : setiap kali aku tulis entry setiap kali la aku nk ke jamban. siol punye perut. tak bg peluang.cess. bye.

No comments: