Aug 4, 2009

tuesday!

malas nak masuk entry..tp buat jugak sbb aku rse this is the best way..oke..takde nak cerita pasal oang laen hnya nk kongsi cerita pasal diri sendiri..tak pe kot..baru hari selasa..week cuti yang aku rasa lama tp seronok..macam2 rasa ade..semua belaku sekejap je..he's sudah berada di jb..fine takpe..maybe masa terlalu busy dan banyak yang perlu di settle kan..oke aku paham..tp at least ckp sepatah tak boleh ke..masalah masalah masalah..again and again..nk sedapkan rasa aku buat tak tahu..lantak same kau..maybe u've find sesuatu yang menyeronokkan..damn!oke go go..

dan mereka yang tertanya2..mybe semua mcm pelik kan, my condition..then finally i found new crazy fren!ahahaa..seriously mmg gila, tak sangka dow..terima kasih kerana segalanye..even kau selalu nk korek rahsia eh..no no no..tak bole beritahu..byk pihak yang terlibat..so better aku diamkan dulu..wait n see..thnx a lot 4 laugh,,everyday..bole hangout sesame lg sure pecah perut..insyaallah nnt aku ade mase yek..

ade masalah kite menangis,,yes..aku setuju..a little tears akan buat kita rse sedikit lege..huk3..tak menafikan aku pon menangis suddenly kenangkan masalah..handle myself..bukan senang,,need to settle down ape yang patut tp aku pkir mmg tak penah habes pon..dlm hidup ni masalah mmg tak pernah habes,,so kena la hadapi aje..

p/s:lots of laugh..thats will be better,,hati pon kering mcm kene jemur..

No comments: