Sep 17, 2009

complete!

yeah dayah da balik. so jap lagi nak kelua g shopping. ayah dah bagi buget. weahhu! so dalam kepala da banyak pikir pikir nak beli ape. emm emm.

haih~ lately susah nak tido. badan pon mcm letih letih je. whats wrong with eza? im not sure. hopefully im well. tak ade ape ape kot. kat rumah pon da mcm ready je untuk raye. mak pon da siap siap kemas. so mcm relax jela. hehe

ee tak sabar. die cakap nak datng untuk raye neh. ehehe. hopefully jadi la. tak sabar. bawak kawan kawan ko sekali eah. tu la perancangan die. aku tak tao. haha. he's quite busy but he still as usual. gahaha. cepat cepat balik raye so that mmg da tak pgg skecther u lagi. weahaha!

dear penasihat dalaman. its so hard nak ignore benda benda ni semua, we asa human mmg tak bole nak lari. tapi the way we handle the situation tu kene betul. only GOD know.

p/s : dayah da balik! dite ttp tdo banyak gak

2 comments: