Sep 2, 2009

entri ni patut pos mlm tadi.

entry ni patut pos malam tadi. sebab aku senggugut teramat. aku tak larat. mlm td mlm yang best bg aku. aku ade nana. aku ade mcho. aku buntu. i need someone to tell about masalah aku. setelah nora. haha. anyway thanx friend bagi aku pendapat. kalo ko sume takde aku da mcm keling mabuk todi la kot. bkn ade mak pon kat sebla aku nak cite. kawan2 la. nana thanx for calling. dengar dari mulut aku sendiri. baru paham situasi sebenar. oh yeah. aku makin kuat. yakin. cewah eza. terima kasih daun keladi. kalo ade sijil aku mesti bagi korang. trofi ke. ah semakin melalut. aku makin stabil (mcm sakit tenat ). kawan-kawan mari rapat rapat. we need each other. time changing. everybody changing mcm lagu lily allen.

p/s : jgn tanya!

3 comments:

nanajohn said...
This comment has been removed by the author.
nanajohn said...

welcome ezah, what are u doing, or what you are choosing, what made u happy i always support u from behind, dugaan yg dihadapi semuanya menjadikan kita lebih matang..oh2, jgn buat kesalahan dlm entry b4 neh ezah, mana tahu aku dapat dtg convo ko..hehee...aku bg bunga coklatla yg besar.. hek3

eza roslan said...

entry yg mane nana?
aiseh aku ade salah tulis ke?
alamak