Sep 14, 2009

gembira

hari ini hari gembira. kalo test happy meter bole la kate 70 percent mcm gembira. pagi pagi bute aku da memekak dek panggilan yang tak berape nak hangit. tido awl gile malam tadi. kol11.45 aku da tuju ke tilam empuk. mmg da mamai gile. tak tahan nafsu aku tengok katil. pale aku pon macam blurr nak tgk note bio untuk present esok. ni da macam oang gile dok cakap soang soang. takut tersasul lidah. hopefully semua bejalan dengan lancar even pale aku mcm sakit sakit manje. haha. panadol aku da telan. ikot saranan penasihat dalaman aku. die ckap aku kene makan ubat. supaye sehat dan die tak saket jugak. thank you thank you. nnt bole bagi sebakul bunge kat kau eh. hehe. pastu nanyi aku lagu anuar zain-kau bunga cintaku. gagagaga. thanx for being my penasihat dalaman eh bole ke. ah lantak la. ko tak suke aku karate tengkuk ko.

hari ni hari happy sebab nak jumpe nana. nak jumpe syahrin. dedua lame gile tak jumpe. girls day out yang akan di spend for gossipping dan gelak tawa. really miss u guys. hehe.

p/s : nana jemput aku taw kat stesen ukm nnt.

1 comment:

NanaJohn said...

hehehe...aku amik tau kat stesen ukm!:P