Sep 12, 2009

jgn menyemak. aku tak suka.

tolong jangan menyemak dan kacau idup aku bole tak?, oii budak poyo. kau suka nak meloyakan tekak aku bulan bulan puasa. kau saje nak tambah marah aku lagi kan. kau tu da la cakap tak serupa bikin. kau saje je nak cakap kat semua oang yang kau ni kenal aku kan. even kau da pindah kat taman aku pon aku tak heran sebab kau mmg mcm @#$%^! semua kawan kawan aku kau sesah add melulu. kau nak ape? aku tak penah buat janji pape pon. kau je yang janji. pegi la mati. kau ingat aku teringin sangat ke ikot kau. bajet hot! sendiri mau ingat la bebe. bukan tu cara nak gentle ngn pompuan. even pakcik pakcik yang tua pon taw ape nilai gentleman. aku bukan nak mengutuk kau ke ape. tapi kau sendiri kene ingat. aku tak perlu semua tu. terjun la kau dengan labu labu kau. tak pon suruh la mak kau buat pengat! because im not interested. be proffessional oke. jgn perangan mcm budak berhingus yang baru nak masuk pra sekolah. " act you words, being matured " ini bukan zaman tu la. pigidah! tangan ni bole je nak link kan kau. tapi tu mmg cukup memalukan kau sendiri.. aku tak buka aib orang. kalo kau terbace disebabkan kau klik kat status ym aku, mmg best. basuh sikit otak kau tu.

p/s : thanks kat dayah yang paham gile dgn masalah ni. syg gile adek aku.

3 comments:

a s z s e l l a g i n e l l a said...

sabar2 eza...

eza roslan said...

tgh sabar ni
astaghfirullahalazim

faiq said...

aku taw aku slh..mintak maaf k..aku mmg x gentleman..atuk aku ag gentleman..aku mewarisi la..

pasni linkan la aku..bole promote sket..


hahahahahahaa