Sep 7, 2009

mimpi lagi.


mcm biase. sedar sedar kol5. mamai. aku matikan je tepon. malas nk cerita panjang (padahal aku tertekan punat merah tu.) ape lagi. hangin la die. bukan aku sengaje. tindakan lua kawal sunggohpon ko da msuk kali ke3 bru aku sedar. aku mmg tido mati pon. call smula. betulkan situasi. nada tak puas ati. " belagak pulak taknak angkat kite kejut ". peh mmg berdesing telinge. tapi tak pe. paham sangat da. nnt nnt bole sejuk. lantak la.

oh ye aku nak cite pasal mimpi aku lepas tido tu. mula cmni. aku g jumpe emmy mbe aku kat satu jambatan. aku mmg cuak gila la time tu. air sungai deras. natt yang kaki sakit pon ade. aku tlg die sikit (sikit sikit je sebab linda pon ade ). aku mmg rse gayat gile jalan atas tu. sgt bimbang aku akan jatuh. pastu emmy ajak msuk rumah die. aku ikot je. tengok tb. aku dapat msg " nnt bkk blog ni eh r@#$%^@blogspot.com " . aku pon balik uma terus bukak. alangkah terkejutnye. emm emm. da kate mimpi semua persoalan dlm kepala aku semua terjawab. entry2 yang semua mengukuhkan rasa aku. aku rasa sgt heppy. gila babi la. tak sangke die cakap mcm tu. berangan la sekejap aku neh. satu persatu aku bace. semua entry. semua ade. ape yang difikir. ape yang dirasa. ya allah. apekah ini semua. cara inikah aku mendapat tahu semua yang aku rase. tak pasan aku menangis. menangis dalam tido. tapi masalah satu je aku neh. aku tak ingat alamat blog tu habes habes. kate mimpi kan. so tak pela. tapi kalo betul. dunia ni mcm ana yang empunya la. gahahaha. semua berkesinambungan. ya rabbi.

ting!ting! bunyi msg masuk. datang dari pakri " oii kau ni da bagun subuh belom? " cilaka ko pakri. potong stim aku. tengah mimpi indah ko mula la menyampuk. adehh. jam da kol6.38 pg. " ko tu pegi la smayang, kang tak lulus pekse baru taw " siol ko pakri. doa aku mcm tu lak. dengan malas malas aku g smayang. tapi ati tetap lillahi taa'la.

p/s : natt ngn linda aku tak pasti lak doang kmane. tak jatuh sungai la kot aku harap2. haha

2 comments:

faiq said...

tah..g la smyg subuh tu..asik ponteng je

eza roslan said...

bese la.
subuh aku liat sket
wey nak raye