Sep 4, 2009

sume pasal baju

tangan aku nak putus sebab basuh baju yang banyak gila. ade la 5 pasang baju kurung, timbunan baju baju kecik, tshirt, seluar dan sebagainya. aku banyak luang masa untuk membasuh sebab air paip slow gila. air kencing pon laju barangkali. lame nak tggu tu sebab semua jadi lambat. aku basuh baju semua dengan penuh kasih sayang (tak nak rase penat ) buih buih sabun pon aku buat belon sebab nak kasi tambah mood basuh baju. tak la tensen sangat mase basuh tu. haha. selamat jugak semua basuh baju. mandi mandi mcm kat air terjun. aku sekarang da wangi. yeahuu.

pakai baju mcm biasa. bedak baby jonson kene ade. haha. bugs bunny jadi pilihan malam ni. gasak la.

dan tiba masa untuk menyidai baju baju. tak tgk lagi keadaan kat bawah tu. sure mcm byk oang laen. sidai bajubaju dengan penuh nikmat sambil tengok bunge api. banyak. da mcm malam 7 likur pulak. haih. tibe tibe serangan nak balik uma dtg bertubi tubi dalam ati. aku gagahkan menyidai baju sampi ke baju terakhir.

linda buzz aku " nnt iron baju same ek " (padahal bilik sebelah je pon nak buzz kat ym. jerit pon bole ) "oke, kang aku nk iron baju aku buzz "

sebelom gosok baju mesti la kene pikir nak pakai baju ape esk. emm aku tak sure. yang pasti kene formal dan sopan. baju kurung cotton jadi pilihan hati.

p/s : imy too long. mane pergi? to dayah aku harap ko sabar. peel kawan2 mmg banyak, tapi ko jgn kuat sangat nanges. manje sgt. all things happen mesti ade reason. i love you sis. mmuah!

No comments: