Sep 4, 2009

terkejut pulak

tekejot gila aku tadi. bagun mcm bese. aku bukak bukak la kitab discrete mathematics. kebetulan dr sazelli semalam sebelum aku melompat keluar dari kelas. die cakap cmni " oke guys, plz take a look this page. u've to stdy this theorem and understand by heart " sempat la aku catit muka sura tu. cincai je tulis. tibe pagi tadi aku semacam bersemangat bukak buku tu dan melihat lihat ape yang patut. siol sejuk gila. aku mandi pejam mate. sabun dan syampo mane patut. kelas kol11. pegi awl sebab nak serah surat kat HEP. masuk masuk je bangunan HEP aku ketuk bg salam. kelihatan en syahril ( ye kot) da tersenyum. " ye eza " (pehh igt lgi name aku ek) aku serah surat dan terus berlari lari kecil ke kelas,

" oke class, before end of this class today i want to give you a small test " kate dr sazelli. ayoyo. mcm best je. aku buat buat cool je. duduk paling depan. sebla aku amoi. (dlm kelas ni aku mmg sorang, maklom la subjek memgulang ) haha. dapat jugak jawab dengan cemerlang. alhamdullilah. pale pon tak sekat sekat menjawab. lancar. ceh. aku anta and trus blah balik sambil dalam ati menyanyi lagu riang. tak taw kenape.

p/s : petang ni nak makan ape?

4 comments:

zarf_iera said...

cewah..gumbira sungguh!
hahaha...

eza roslan said...

alhmdulillah

nora_ezora_infzea said...

haha....
lawak cite ko ni...
lpe r nk soh ko kim slm kt en. syahril tu...
wawawawah....
gud luck ek amik discrete...
i know u can do it my dear...

eza roslan said...

thanx u nora
hehe
tak nk jmpe die lg
huhu