Sep 24, 2009

we are having fun! i miss you.

oke nak cerita pasal my first tyme ketemu dengan mereka yang terdiri daripada apit (rhanggai), ejat ( izzat lukman), kiram ( ichrome), pakri (fakhri) dan ajim. yeayaya. best gile. so aku ajak nana join. nak ilangkan neves aku. nana thanx wey. kau la penyelamat. seawal kol1 nana da sampi kat uma, we're having lunch together, makan nasi mak aku masak. mak aku terus berborak dan berborak dengan nana. makan pon tak lalu neh. adui. tgk muke nana lege sikit. so lepas makan dapat call " kami da kat tampin" wahh cepatnye. then aku cakap tggu je kat airpot bt berendam nanti aku jemput ngan nana. so dlam mase tu aku lepak2 ngn nana dalam bilek. haha. kelakar gile. doang pon sampai and aku ngn nana amek kat petronas. neves sial aku turun kete. bajet nak suprise la. dah nampak pulak. cess. gelabah gile. ketar2 kaki aku. so doang folow belakang and terus balik uma. sampi2 je sume salam2. kenal2 kan masing2. malu malu lagi. haha. then lame2 semua dah oke. mak aku masak mee pastu makan la. ape lagi. haha. sume masing2 lapar la tu. nana pon bg suvey soh doang buat. lagi tambah gamat gile suasane. ade yang dah tersasul panggil mak aku " mak " ah lantak la, tak kesah pon. then ktorg decide nak ke uma membe si apit. selambe gile beraya. the ke dataran jlan2.

walking dataran pahlawan, st paul.

so da mcm pelancong aseng mula2 hal mencari parking, sesak gile. akhirnye dapat jugak. kami jalan2 kat dataran snap sini snap sane. berbaloi sunggihpun tak pakai slr. haha. budak2 ni sume terer mengcapture. kebetulan kamera nana da xde bateri sempat pon dlm 10 keping je kot so pada masa ni la kamera canggeh talipon bimbit maen peranan. first tyme aku ngn nana tak pegang kamera. hahaa. aku rase banyak gile gamba. tak larat nak transfer. and yang paling penting gamba2 mmg gempak. tak sabar nak tengok. jlaan2 daki bukit st paul. suke tgk doang heppi. aku ngn nana kire mcm tourist guide la. puas ati sgt2!. oh ye thnx belanja! hehe. kol10 sume muka da mamai. teman ajim beli jeans. ramai betul perunding imej die. aku nana, apit, kiram, ejat, fakri. gasak la. pening gile nak pilih. so da settle semua aku ngn nana pon nak balik. sibuk nak anta sampai parking. ikot laa, haha. so kami balik dengan hari yang berbunga bunga, tido pon mcm mimpi best je.

kat rumah. mak tanye mane satu long? alamak. so dengan senyum2 aku jelaskan kat mak. mak paham. yang best tu " kemsalam balik kat die, nanti soh die datang lagi " .. dengan selamba aku menjawab " yola mak " aikk, terikut2 pulak dah..oke i miss you. senang bole jumpe lagi. thanx semuaaaaaaaaaaaa....mmmuah..

p/s : gambar akan di uplod secepat mungkin. sabar ye. =)

3 comments:

NanaJohn said...

hehe..best gila! aku happy..weee!!!

eza roslan said...

me too!
lot of fun! rase tak nak balik gak

NanaJohn said...

sbr perjuangan masih belum selesai