Sep 16, 2009

wednesday 16/09/09

alhamdulillah selamat sampi di rumah sungguhpon ade orang tu suke takut takutkan aku nak anta aku balik. yeay! thanx alot hantar aku balik melaka dengan jayanya. haha. jgn lupe nanti bole have fun lagi. karaoke mcm gila. suara ko mmg sedap la weh. seriously. nnt nnyi lagu better man untuk aku lagi yea. thanx membelanja makan. thanx banyak. agak sedih bile da sampai melaka. uwaaa! we'll meet again" pembantu dalamanku".

------------------------

first time bersahur dengan family tersayang. mak buat meal yang sangat simple dan sedap. sosej, ayam goreng dan lauk2. hehe.

------------------------

oh ye thanx for calling. bego! i miss you very much much. dah kaye sekarang. banyak gile nak cerita dan banyak gile luahan perasaan. haram jadah kau mmg tak hilang lagi even kau cakap kau da banyak berubah bego. nanti raye datang rumah aku. kite lepak2. mak aku pon da mcm tanye " eh yang bego tu bile nak dtg rumah kite? , zaku akim?" haha. make sure semua mesti datang!

-----------------------

oppss! haziq dah datang. sangat terharu die turun je dari kete dan terus bagi aku a big hug. cium cium pipi aku. hampeh. " kaklong" mamang sangat touching! dukung die, dah berat!

p/s : cepat la balik dayah sayang! hahaha. tak sabar nak bertekak dengan kau.

2 comments:

eyna said...

balik kg.. ooo balik kg...........

eza roslan said...

versi keronchong ke eyna?
layann