Oct 1, 2009

ini semalam

sebelum kelas:

kelas pukol lapan. malas nak bangun. tapi tetap muke ceria. ujan lak pagi tu. melat bwak kete sangat hati hati. tapi kene jugak hujan kat baju kotton pink aku.

mase dalam kelas :

lect ni strict. aku duduk depan sekali. paling luar. nora amek tempat aku kat ujung. melat dari ujung buat muka padan muka kat aku. tapi buat biase. rase nak sumbat pen dalam lubang idung die. tapi aku suke gak mengacau die. melat melat. mcm biase. dalam kelas pokus.

nada berbisik kat shikin yang agak jauh " kang lepas kelas kite pegi mamak, makan " shikin mengangguk tanda setuju. kertas A4 aku buat teropong. bosan balajar pasal sustainable developement. tak sabar nak abes kelas.

habes kelas :

pegi makan kedai mamak. shikin nak ayam goreng. so jumpe. laen laen makan nasi campur. aku makan megi goreng. ckin (bkn shikin) nak pegi tapah. anta die balik dulu. tibe tibe shikin cakap kelas da habes. pegi kl nak? amek printer aku kat low yatt then kite jalan jalan. " aku on je " seraya menjawab ngn linda. nat da kat uma. nak tido. kami pegi pekan. nk amek hp aku. cina sial cakap tak siap lagi. bastard tol. balik bilik. bersiap. kol12 gerak. jalan bawah je. tak kene tol. sempoi. tong tong minyak. nat pon nk ikot. oke jom.

dalam perjalanan :

semua mcm menyanyi riang. seronok. ade yang tetido. aku layan je lagu kat radio. dok tengah2. gehehe.

dah sampai :

cari parking. dalam pkol 1 suku da smpai. g amek printer then g ts. linda nk beli kemeja utk cik abe dio. layankan aje. jalan2 tapi semua tak berkenan. opp lupe nak cakap aku jumpe beg laptop kat low yatt dan mousepad. aku rembat. murah je. kami decide pegi mid pulak. shopping. eh tak pon.

midvalley :

berjalan berputar2. seronok. perut lapar then kami pekena beger king. yahuu. kenyang gile. mai bukak pose jugak. siap2 nak lpk rawang uma macik nat. jalan beraye. jalan pon dah jem sekitar pukol8. sampi da pukol9.

semasa di rumah mak teh :

jempot makan dulu. nasi goreng ayam, rendang daging, lemang dan kuih raye. semua ade. banyakkkk. aduii. makan jugak sampi layang hindustan kat astro. kol12 semua da mamai.

mase bentang comforter :

boyfren aku talipon. tergagap gagap pulak nak cakap. aku malu lalu keluar bercakap. hampeh. abes la kene bahan dengan budak2 ni. oke i miss you. alot alot. senyumsenyum

mase untuk tido :

sejuk ekon sampi tulang. semua senyap lena sampai pagi. malas gile nak bguun.

pagi pagi bute :

makan kuih raye. minum teh suam. pulang balik upsi. mai ade kelas kol9. daa~


p/s : aku da basuh baju. banyak nak mati.

5 comments:

nattOchan said...

kihkihkih..

awat nk ckp ngn boifren pon malu...

tgk cm linda...

haha!

p/s:yg tetido dlm kete tu ngate aku le tu!

eza roslan said...

malu doh.. aku bukan bunge2 la..

aah aku mengate ko acteli

nattOchan said...

elelelele...~

x yah malu le..

aku da lali da ngn perkare2 seperti ini...

kekekekeke~

p/s:thnks le mention psl aku..rase glemer lak...!haha~

nora_ezora_infzea said...

boypren?
hehe..
alhamdulillah...
aku doakan kamu bahagie slaloooo....

eza roslan said...

best jugak glamor kan kawan.

wah. ni belum aku kawen. mesti lagi banyak ucapan.

thnx semuaa. hopefully =)