Nov 16, 2009

dont know how to tell.

haziq erfan! kak long miss you oke!

baju tajaan ;P

kenape aku suke self capture gambar sendiri dan post kat blog even gune wc?
  • just to express my feeling yang sebetulnya. bile kite happy kita capture senyum lah!
  • engkau semua boleh tahu condition aku walaupun rambut kembang-kembang.
  • sebab aku mmg suka membelek-belek kamera. so dah mcm tercapture.
  • dah tadi aku cakap the way im expressing my feeling. kalo boleh senyum berbunga aku dah letak bunga dah.
  • happy mcm ni kot ;)
  • eh suka hati aku lah!

2 comments:

nat said...

mak aiii...

promote baju tajaan nmpak..

hihihi...;D

eza roslan said...

huhu
malu aku natt