Nov 12, 2009

eh eh kemane kite?

:::lame tak guna gambar2 bobi. so aku keluarkan sekeping utuk tatapan. nah!:::


biar jela bio tuh.
dah pning bace.
esok esok tak boleh jawab baru padan muke.
bru la menyesal.
yang penting diskrit dah lepas.
ilang satu sebak kat dade.


daripada pemerhatian aku la kan ramai betul orang gile time time exam ni kan. mcm2 peel. yang itu lah yang ini lah. ape ape pon aku paham. semua tgh tensen gile so buat kerja melalut. rami jugak yang dah abes exam lagi la seronok. adek aku pon dah mule belagak sebab exam die da abes. nak balik dah pon. ahh ahh tak bole nak teruskan..i've to stop now..nnt aku sambung..


p/s : mengejar mimpi tu seronok. bermimpi pon seronok. termimpi mimpi lagi lah seronok. dimimpi pulak?? (saje di highlight kaler merah)

No comments: