Nov 16, 2009

harini mmg basah lagi.

oh oke. aku nak cerita. pagi tadi mmg busy gile babi. pagi pagi dah bangun sebab nak pegi print thesis. pastu nak anta jilid. tiga copy kene ade. satu untuk lecturer, satu untuk KPM dan satu claim KPM. wallawey mmg gile. mabuk jugak nak susun susun.

pagi tadi breakfast dengan nora. goreng fries dan tempura. buat neslo panas. terus taip msg kat nora "nora, meh dtg uma aku. kite breakfast same oke". aku pon teruskan mandi. nora balas "oke". siap siap je mandi nora dah miscall. ade kat depan rumah. naseb baek dah pakai baju. so breakfast dengan seronok dan kenyang.

pergi kedai dan print. siap semua.

pergi anta jilid semua. kamis boleh dapat. pergi jumpe supervisor mintak sign dan settle ape ape yang patut. seronok dah. settle dah semua.

balik semua buat ape yang patut. ehehe.

p/s : thanx la kat linda bagi pinjam laptop. kahkah. die sok busy combine pdf die so aku ape lagi hentam gune laptop die. mapuh mu!!

4 comments:

emud said...

kasi ternak virus byk2 dlm lappy die..wakaka

eza roslan said...

keh keh.
jht tu

nat said...

mampos mung!!!~~

hahahahaha~~~~:D

eza roslan said...

oh yeah!
mapuh!