Nov 9, 2009

jgn suka nak berangan.

kan best kalau:
  • semua orang tak bergaduh.
  • tak ade exam. ade test je. tak payah final.
  • boleh ilangkan rasa rindu. mcm mane?
  • dapat makan chicken wings pizza tu.
  • aku je yang rasa. ko tak rasa pon tak ape.
  • kau ade kat sini.
  • mandi laut. air terjun ke.
  • aku ni jadi mcm orang lain. baik2 je.
  • jadi bunga ros. semua nak cium.
  • ade dengan nana ;(
  • makan mak masak.
  • ayah bagi je aku kete ;)
  • teluk intan tu mcm bb. bole ke?
  • aku pandai! hehe.
  • aku study. teruskan ape yang aku nak.
  • rasa bahagia tu kekal.
  • patah bertumbuh, hilang berganti.
  • dapat shopping baju ke seluar ke.
  • jadi bantal/ teddy bear. semua nak peluk.
  • aku tak byk songeh! semua kan best kalau ko berangan je. takde maknanya oii!
p/s : jgn banyak merungut dengan kesusahan. kesusahan tu bawak kepada kebahagiaan masa depan. pahit kita telan. mmg lepastu manis dah. tak ingat lagi yang pahit. "kopi pahit tu la kaw!"

3 comments:

NanaJohn said...

yeah2..aku suka..bila degn kau..
and aku nak tambah sikit,,

tak payah buat thesis.kan best?

eza roslan said...

ko kene buat nana
hehehe

NanaJohn said...

haha..tapi smpi bila nak kena buat?