Nov 4, 2009

sudah sudah lah



weeehoo!
nape eza senyum? bangun2 terus je senyum. tersengeh. hehe.
he's calling me (macam tak penah call kan)
tu la sedihnye. bukan senang taw. orang busy. sekali sekale dapat kene curah kasih sayang dari boyfriend. mane tak happy.
tapi malangnye waktu tido kami mmg tak same. mmg setiap kali penggilan aku tido. so mamai2 je jawab. dah bajet tak nak angkat phone pn. sebab mmg letih gila. igtkan antu2 kacau aku dengan keep on calling me. terdetik lak nak angkat. wow! mcm mimpi. aduh mak..rindu ;)

dan macam biasa "tak larat nak reply msg, seriously. kelua pukol8 balik 12 mlm. siapkan model. seminggu lebih nak presentation" ujarnya.

"its oke, kite paham. hehe. saje je pon. abaikan jela" ujar eza.

mamai gile. tgk jam kol7.00 mlm. die boleh menipu dah pukol8 pagi. sempat lagi tu menyakat. tekejut nak mampus aku. jht2.

oh ye berita gembira. henpon mahal aku dah siap repair. sukanye. cine sepet yg slalu bengang ngn aku call " alo amoi, u pnye w595 suda siap. bole ambik meh" ujar cine sepet tu. aku balas esok je aku g amik lepas exam. haha.

dah la..

p/s : hujan2. sedap tido. setan banyak. dua kali aku smayang magrib gara2 ragu2 kurang rakaat. hauuu..

2 comments:

NanaJohn said...

sweetnya!!!hehe..kua sama jom!:)

eza roslan said...

hehe.
boleh. tggu week dpn.
dis week ade dua paper to go. huhu