Nov 8, 2009

tak elok.

dah monang!
puas ati.
bukan ape. bising sgt kan penyokong2 yang tak "act talk"
fullawey.
dah kalah diam pulak kan.

banyak dah aku kene seblom tadi. saje letak status "hobin jang hobin".
satu persatu buzz, kaloh la n9. gomo klate gomo. over konfiden gile.
taknak lah sebut sape. aku dok diam tak reply.
igt aku ni tak reti ke bola2 ni semua.
oh kau igt aku maen tulis jeke?
oi tolonglah. dah biase dah dengar istilah "curik ayam" dlm maen bola ni.
kang nak cakap kate aku hebat lak. bermegah2.
jgn ingat aku cakap tak serupa bikin. dah kau pon tak pegi nak bising2 pulak.
ko igt org pompuan tak taw ke bnda2 ni semua? otak mane lak ko gune ek.
yang penting lelaki fanatik yg sokong tu!

lu igt gua ape? tak ade ati ka? itu pon mau bising ka? lu sokong negeri lu, lu punye pasal la. gua saja sokong gua punye hal la. so dah menang. lu mau cakap apa lagi?

pasal bola pon bole nak gaduh. aku mmg buat bodoh je lepas tu. malas nak betah cakap. die la hebat. die la megah. tapi jgn lupa weh. kau dok megah sgt ape dapat? bangge sgt kan. pigidah.booo!

p/s : poei pokan naek beskal, poei tompat oang pakai akal!

6 comments:

Daud Mili said...

kamu orang negeri jgk ke?...
wah, best siot aku duk stadium tadi...memang gempak..senyap kot lautan merah diorang tuh...ahhahahaha!!!!

NanaJohn said...

hehe..ezahh..gilala...
best gilakan..senyap suma..kiki..
puas hati aku^_^

zarf_iera said...

hahahaha..mmg kecoh je lbeh klntn 2.
dh berabad..bru skang de can dpt msuk final blek.pas2 nk blagak lbey2...kompiden gile ley mng!tgk!pdn muke!!
(hahaha..ak lak over)

smpai bperang ak ngan org klntn nih.
msg ak pn xnk reply dah.malu la 2..hahahaha...

eza roslan said...

daud: org melaka. tapi geram gile ngn org kelantan. cakap gile konfiden. geram gile pulak. mmg ramai gile penyokong die malam tadi kan. membe aku siap kne kepung lagi. punye la dahsyat.

nana: dah gile dah doang kalah. booo!

eira: memalukan! mmg memalukan. dtg negeri org buat bising. ilang akal. tak matang langsung

EMPORiO said...

lepak di kodai nmpk awek cun,
awek cun pki kain trbolah,
org men bola ko poie main morcun,
tgk cmno,kn da kalah...........

eza roslan said...

hebat pantun kau jang!

p/s: balik kampung poie motong yola. kehkeh.