Nov 16, 2009

ucapan tahniah.

lame tak update blog. sabtu dok busy repair tesis. ahad pulak berjalan sakan. Genting! sekali lagi. hehehe. dah deal "sape lambat sampai belanja" dan sudah tentu aku yang menang. aku sampai dolu. kehkeh. sori yek.

dlm bus ke kl.
jumpe niely madu. ala gadis kiut satu mase dulu aku penah admire. spec die semua lawa lawa. die naek bas terus duduk sebelah aku. "eh, u nak kemane?" tanya aku selamba. "nak pergi kl" sengih niely. borak punye borak rupanya nak ke Genting jugak die. oke mmg cantek lah. die pon tak reti nak cari tiket so aku boleh tolong die. tapi malangnye. kami pergi dulu. die tggu bf die pulak. "jumpe kat sana ye" ujar aku sambil buat muka kiut. cari tiket dan terus bergegas naek bas.

seronok oke! tak bole nak cakap. kami decide maen outdoor saje. aku maen benda yang aku tak pernah main mase pegi aritu. wa cakap sama lu mmg gile basah naek bot bangang tu!! tapi best.

thnx alot for everything. thanx alot. it will be the best moment of us yang tak boleh lupe. thanx again!

p/s : sakit pinggang ;P

5 comments:

Daud Mili said...

nape perempuan suka genting??!!!

eza roslan said...

suke.
sebab sejuk
hahaha

EmY yuE said...

wah eza, seronoknye! sebab genting cantik n ley main haha ;p

emud said...

bkn sejuk..gatal..wakaka.ampun2

eza roslan said...

gatal pon jugak.
hahaha