Dec 7, 2009

ada apa pada nama

oke entry kali ini nak carita pasal nama. dah bagi name dah si kecik tu. ARISYA MYSARA. nak bagi name kat baby pon kena cari makna betul betul. kalo tak mesti mcm ade masalah if name tak serasi dengan baby. mcm die akan selalu menangis or meragam. mak aku cakap laa. makne kene yang baik2 tak kisahlah dalam bahase ape pon. tak semestinya arab. semalam ade terjumpa orang bernama INDAH ape ntah. sedap je. hehe.

so tak kisahla name ape ape pon sebab name ni jugak yang kite akan pakai sampai mati. dah mati pon orang akan sebut guna nama tu. mmg hebat. semua manusia mesti ada nama masing2. yang penting setiap nama melambangkan keperibadian seseorang. indah nama tapi otak takde pon tak best jugakkan.

p/s : nama panjang ape?

No comments: