Dec 30, 2009

awal tengah dan hujung 2009


suku pertama tahun 2009. semester enam yang sedikit menggila. berbekalkan hasil kerinting rambut tahun lepas rambut pada masa ini semakin panjang dan boleh diikat. teringat masuk sem baru roomate pon baru. YUYA. mmg sempoi gila. seronok gila sebab semua kawan-kawan dah dapat masuk kolej lagi. so aku tak lagi kesunyian. kebetulan nora sama floor. dan paling best dpt wifi berlebihan kekuatan. woh seronok gila.

opps ingat lagi kuku hitam dan loket E. mmg cool sungguhpon orang dah mcam lali dengan kuku hitam ke kuliah. inai saje. aku tak pakai cat oke! semua berjalan dengan lancar. sungguhpon penuh shit pada awal tahun 2009 dan kembali okey setelah tak berkawan dengan Sxxxxx.


satu : sekitar januari sebelom balik upsi.

dua : sekitar mac. bulan tiga masa ni aku mcm baru lepas wish birthday nana. haha

tiga : pertengahan april, dah mggu stadi. nak exam. tapau makanan makan dekat bilik.


empat : tension nak study week. warnakan kuku menjadi hitam.

lima : last week ke pasar malam. baju lama pakai balik. rambut pon dah panjang dan kurang kapasiti kembang.
----------------------------------------------------------------------------------------------

pertengahan tahun 2009

sesi july 2009. oke mula balik semester. masuk tujuh. masa ni duduk merempat tapi dapat rumah sementara yang best mcm hotel lima bintang. gila best. dapat duduk dua minggu pastu rumah betul2 baru dapat sewa. mula azam baru sebab result sem lepas gempak jadi semangat gila nak stdy. oh yeah. dapat rumah sewa baru pon best duduk bilik seorang. oh ye terlupa sibuk2 bulan puasa lepastu raya. part ni paling banyak gambar!!!

lepas raya saat paling mencabar. macam2 benda berlaku. dan berjalan mcm gila. ke genting sampai dua kali. ke kl setiap minggu. sakan!



satu : depan kedai rumah sewa. hendak ke rumah melati. nun jauh sana. bagai serai.

dua : situasi dalam hotel 5 star. semua beg2 bersepah. tak kemas langsung. ade aircond.

tiga : balik rumah sekejap sebelom puasa. haha


hari pertama dah kena pergi fakulti amek slip result. leceh2. muka ceria nak mampus!


hitamputih. setelah jambul di iron. self capture. maafkan aku kawan2


dalam kereta melati sambil melaram speck rayban abang dia. muka selamba


times square. melalut nak cari kamera. ade hati nak beli yang mahal. last2 tak beli.


sebelom tukar baju. sanggup beli baju baru sebab aku nampak ramai gila pakai baju kotak2. cilaka. tu yang beli polkadot tuh


muka pagi2. tunggu bas. pergi pekan sebab takde kuliah. aku pon dah lupa apa nak cari.


baru beli legging ini. so pose depan cermin. wedges tu pon baru beli. pakej sekali dengan spec. haha


ha! dah tiba musim raya. mcm biasa kebaya hijau tahun lepas untuk raya ke 5


ini oren raya kedua. cuba la teka raya pertama baju apa?

tesco melaka. last minute shopping raya. lawaa selendang!

ini sebelom balik raya. lepak dengan nanajohn. wuhuhu

ini dekat kedai topshop ke zara. aku pon tak ingat

TAMMAT



p/s : penghujung tahun 2009. macam-macam hal. tapi yang pasti exam terakhir sudah lepas dan result dah dapat. tahniah eza. kaler2 beterbangan dengan usaha kau!

No comments: