Dec 28, 2009

busy week.

whoaa. lame tak update. quite busy this week.

  • busy preparing nak ke over the sea. opps river je kot. so mcm mcm la benda nak bawak. persediaan fizikal dan mental. tb la, tilam la, toto la, tikar la. semua kat rumah kalau boleh nak angkut. igt kereta mcm lori ke. mampus tak muat. adehh.

  • busy jugak dengan dayah. mggu ni die balik sempena cuti krismas. so tak sempat jugak aku menulis benda alah ni.

  • kenape orang yang kite tak suka masuk je dalam mimpi kite? indah2 pulak tuh. cilaka jugak ni permainan tido. buat hati aku berbolak balik. aihh. sudah sudah la eza.

  • busy bermain facebook jugak. tengah bengang orang yang selalu publish kat wall benda alah bantal tu. pillow hit ntah ape jadah. mmg menyemak je oke. hilang semua status dan benda2 yang di post di wall aku. sorry aku remove semuaaa. tak kisah pon kalah.

  • busy dok hapal lagi digi tu. mudah saja. "disini sana jom bergembira pasti segala mudah saja..blablabla"

p/s : akmal kau nak internal area tb tak? kalau nak aku bawak.

No comments: