Dec 11, 2009

cuba 1


dah siap! tak tau aku mmg minat model rambut kembang neh. haha


ini percubaan pertama. betul jugak aku dah ketagih main benda alah ini. aduhaii. ilang jugak bosan maen pakai pakai baju. haha.

p/s : baju polkadot ni kalau sape2 ade perasan elyana ade pakai tyme drama kat ria, KAMELIA KATRINA. aku mmg ikot cerita tu. nak tengok si elyana ngn nabil jeh. best jugak. tapi elyana pakai kaler coklat dan dengan belt rama2 besar kat perut die

5 comments:

NanaJohn said...

yeah eza aku dah follow kau..kau deedeekan? hehe..aku suka the from last and the seccond last syokk!!

faiq said...

gmba tu kau ke?
lbih kurg kt nana-john je..
aku igt korg petik kat majalh

eza roslan said...

thanx nana folow.

faiq aku gune model same ngn nana la. tapi style laen2

Cik Buya said...

ko guna software ke ni??

eza roslan said...

iya babeh