Dec 18, 2009

gelang dari india

ini gelang pemberian nana dari india. thanx alot nana. boleh pakai kemane2 saje sebagai aksesori tambahan. tapi ingat kalau pakai hendaklah jgn mix dengan bangle yang besar2 tu. tak cantik oke.

jeans n tshirt
so contohnya kita pakai dengan jeans n tshirt boleh pakai gelang ini. nak pakai byak2 pon tak ape. lebih elok kalau pakai sebelah tangan aje. jgn tambah aksesori lain lagi. ini dah cukup cantik.

baju kurung.
boleh mix kan india dan malay altogether. boleh pakai gelang ini ketika ke rumah orang kawen. so pemilihan kaler gelang kena betul. macam aku ade ni mcam2 kaler. so bole pilih kaler yang kontast sikit. nampak perbedaannya. contohnya selang selikan kaler gold dan putih. mmg cantik. oh ye satu lagi. kalau ade selendang saree pon cantik. tapi hati2 dengan warna baju krung kita. mix and match kena betul dan pandai pilih gabungan warna.

p/s: suka pakai banyak2. bunyik die sgt klassik. tahan lasak jugak sebab selalu kita beli kat kedai2 di malaysia ia diperbuat daripada plastik. ini lain sikit. semua steel dan cat tak tanggal. lame dah pakai nii. nnt boleh kirim lagi kat nani dan passing kat nana bagi kat aku. hahaha.

3 comments:

NanaJohn said...

eza;

cantikkk kau ambil pic...
hehe..cantik...

btw;

gelang tuh memang yg tahan..mahal sikit harganya..yg murah memang cepat patah:)

eza roslan said...

nanti nak kirim lagi suruh nani beli. jual kat aku taw nana haha

NanaJohn said...

okey!:)