Dec 18, 2009

nasha aziz dan emak.

tak tahu kenapa mak aku minat sangat nasha aziz. pelik betul. sampai aku pon terikut2 konon tak nak tengok satu cerita ni kat astro. nasha dalam cerita tu nama dia tona dan belakon dengan aaroon aziz dan erra. tajuk ape ntah aku tak boleh nak ingat. yang pasti mak aku mesti tak lepas tengok cerita tu. bukan aku nak cerita ape. dlm tu nasha aziz dpat baju sponsor yang gile mahal! satu design je ade dlm rekaan diorang. mmg semua baju2 die lawa dan nampak vintage even kaler pink. yahahaha. sape2 yang tak percaya sila la tengok cerita tu. setiap malam kamis pukol10 mlm. mmg terliur dan ditambah pulak dengan nasha yang sangat lawa gilee.

ha lagi satu. mak aku dah kemaruk cerita lama nasha pulak. haih. kutub utara kutub selatan. bila remote tb dah di konker. kite hanya mampu tengok sebab tb dlm bilik aku mmg takde astro pon. tak berbaloi nak layan siaran tvX dan tvY. haha.

p/s : tak sempat nak mencarut banyak. kekangan masa. nanti aku tulis lagi.

2 comments:

Cik Buya said...

ko ade abg tak eza? mak ko berkenan nak wat menantu tu. hehe ;p

eza roslan said...

ngahaha aku takde abang.
tapi ade kemungkinan die nak cari menantu mcm aaron aziz utk aku kehkeh