Jan 10, 2010

how it works?

siapa kata aku tak cuak. aku cuak nak pergi sana. cuak nak menghadapi semua. kalau boleh aku nak duduk dekat dengan famili aku rasa lebih tenang dan gembira. aku bukan nak cakap aku tak hepi bile pergi sana tapi kau tahu lah kat sana. aku dah rasa jauh siot. ayah mak tolong. macam tak nak pergi kalau ikotkan hati yang mcm setan nih.

tapi. aku sedar yang aku ade tanggungjawab kena settlekan. ini last semester eza. you have to go or kau tak dapat segulung degree. nak ke mcmtu? tidak. tidak. taknak. nak habes stady then nanti tggu nak grab duduk la rumah puas2. bukan senang nak senang. kena berkorban. in case kalau aku diletakkan dikejauhan (saje taknak sebut sabah n sarawak) at least aku dah bersedia.

tapi nxt week yang bakal berlaku aku yakin seronok gila. aku tak keseorangan. nora ade disebelah. ceh ceh. see ya ;)


p/s : tak sabar tapi tak packing lagi. haha

3 comments:

EmY yuE said...

gudlak eza!..semoga kite same2 ley wat ngan baik hehe..,p

shaf lina said...

gudluck to u ;)

NanaJohn said...

Good Luck ezah! All the best!:)