Jan 30, 2010

kenduri cukur jambul jiran sebelah. err should i go?

mengapa perlu aku terasa? nope. totally not. let me tell you that i'm better than you.


i'm better than you because :

  1. i don't have anybody that suddenly turn my moody red in colour.
  2. people arround me always makes happy.
  3. my friends and all my boyfriends love me.
  4. i'm annoying but still can be acceptable by others.
  5. i know who i am. ( sedar diri )

kenapa orang judge kita dengan penampilan bukan perwatakan. its really sucks man. bagi aku tak semestinya sempurna penampilan semua orang suka tapi kalau mulut bau bangkai dan cakap tak serupa bikin  tak ade makne jugak weh.



people, please buang pemikiran yang ortodoks ini. aku tak suka. 




p/s : people too caring sometimes give us mess jugak. satu gejala yang aku tak suka sangat. i'm not interested in making plastic with my neighbourhood here. i am mine not yours. always remember what my parents tell me, don't make too close with people because they will bite you back. trust me.

4 comments:

EmY yuE said...

betol eza..org ckp buat baik berpada2..nnt kite kena pijak balik..ape2 pon org yang tahu kite je kenal ko je tahu sape diri ko yang sebenar..okeh. cheer up darl ;)

nat said...

yes babe~

why should people just look around the looks~

byk bende yg kite boleh lihat lg..

bumi ini luas~~~hehe

eza roslan said...

thanks weh.
ade jugak orang nak pandang aku dua belah mata

EmY yuE said...

aku empat mate eza! ;p tkla ko mmg baik, org taktau bia je dieorg ckp pe..wat sakit ati kite je..