Jan 9, 2010

mahu wang taknak nyawa, please please

aku dah kurang sabar dah. mane duit ni tak masuk-masuk. tak paham-paham lagi ke orang nak guna duit. banyak benda nak beli tau. konsiderla sikit.

dulu cakap 31 dec 09 dah mula masuk. tapi amenda yang masuk. asek-asek check ade RM17.60 saje. haih.

cepat la masuk weh. orang nak ke tempat praktikal takkan nak naik kapal laut. pastu minyak takkan nak pakai air sungai. kalau mcmtu aku pon tak heran kalau tak dapat duit pon.

ishh please la msuk. please next week, dah mcm ape dah ni mintak-mintak.

p/s : jgn marah kalau aku g jumpa along. haha. mintak student plan loan. wahaha. subhanallah.

No comments: